X
De boekhouding in Utrecht kan je veel tijd kosten


De boekhouding in Utrecht kan je veel tijd kosten

De boekhouding in Utrecht kan u veel tijd en capaciteit kosten. Kostbare tijd die u ook aan de kerntaken van uw onderneming had kunnen besteden. De boekhouding graag uit handen geven, zodat u uzelf kunt richten op de kerntaken van uw onderneming? We helpen u graag met de boekhouding in Utrecht. We kunnen ons richten op een aantal specifieke taken of die desgewenst volledig voor u uit handen nemen. Op die manier verzorgen we de fiscale- en administratieve zaken waar u zelf geen omkijken naar wenst te hebben.

Btw-aangifte en salarisadministratie

Binnen de boekhouding in Utrecht kunnen we ons richten op een aantal verschillende taken. Dat betekent dat we bijvoorbeeld de btw-aangifte kunnen verzorgen. We verzamelen de bonnetjes en houden aan de andere kant de inkomsten en ontvangen btw voor u bij. We doen netjes per kwartaal of per maand aangifte, afhankelijk van wat u met de belastingdienst heeft afgesproken.

Groeit de salarisadministratie u boven het hoofd, bijvoorbeeld omdat de onderneming groeit en u uzelf graag volledig op de kerntaken wenst te richten? We kunnen die binnen de boekhouding in Utrecht voor u overnemen. Dat betekent dat we hier direct mee aan de slag gaan, zodat u er in het vervolg geen omkijken meer naar heeft.

De boekhouding in Utrecht laten verzorgen

De boekhouding in Utrecht volledig laten verzorgen? Blokland & Duin BV werkt met ervaren fiscaal en financieel specialisten. We weten enerzijds goed wat er mogelijk is en wat de fiscale regels zijn, terwijl we als eigen ondernemers aan de andere kant goed weten wat u als ondernemer van de boekhouding wenst. Op die manier nemen we de boekhouding in Utrecht voor u uit handen, waarmee we ervoor zorgen dat u erop kunt vertrouwen dat alles in orde komt.

Meer weten of direct de boekhouding uit handen geven?

Vraag ons direct naar de mogelijkheden


Deel deze pagina