Ons werk

Blokland & Duin denkt met je mee

Wat ons onderscheidt van veel kantoren, is de manier waarop we tegen het vak aankijken. We zijn oprecht geïnteresseerd in je en willen een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf. Samen met jou kijken we waar winst te behalen valt of waar ruimte is voor verbetering. Dat kan alleen als we je organisatie goed kennen en daarover regelmatig van gedachten wisselen. Of je nou een startende of een ervaren ondernemer bent, wij geven je financieel advies vanuit ons kantoor in Nijmegen.

Plan een vrijblijvende kennismaking in

Persoonlijk adviesFinancieel advies in Nijmegen:
persoonlijk advies over jouw financiën

Als ondernemer krijg je met allerlei zaken te maken waarin de financiën doorlopend een rol spelen. Dan is het prettig een sparringpartner te hebben die zich in jouw bedrijf verdiept en die met je meedenkt. Waar je altijd even langs kunt gaan als je ergens een vraag over hebt. Zonder dat er twee dagen later een rekening op de deurmat ligt.

Financiële administratieFinanciële administratie:
de voorspellende waarde van de cijfers

Een goede financiële administratie is een belangrijke informatiebron voor iedere onderneming. Op basis hiervan bouw je aan plannen voor de toekomst en ben je in staat goed onderbouwde zakelijke beslissingen te nemen. Als je de administratie liever zelf doet, hebben wij daar een betrouwbaar online boekhoudprogramma voor. Dan sta je zelf aan het roer van je administratie maar heb je tegelijkertijd ook een specialist in huis die (als je dat wilt) met je meekijkt en je adviseert.

Fiscale dienstverleningFiscaal advies in Nijmegen:
altijd op de hoogte

Een belangrijke reden om de aangiften aan ons uit te besteden, is de voortdurende verandering van het fiscale landschap en daarmee de regelgeving. Wij houden die ontwikkelingen nauwgezet bij, want dat is ons vak. Regel je de aangiften btw, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting zelf, dan kan het zomaar voorkomen dat je iets over het hoofd ziet, waardoor je meer belasting betaalt dan nodig. Geen fijne gedachte. Realiseer je dat zakelijke beslissingen die we iedere dag nemen, ook fiscale gevolgen kunnen hebben. Als ondernemer sta je daar logischerwijs niet altijd bij stil. Wij wel.

SalarisadministratieSalarisadministratie:
wij regelen alles

Heb je personeel in dienst? Naast de maandelijkse salarisstrook berekenen wij de maandelijkse heffingen die aan de Belastingdienst moeten worden afgedragen. Dat geldt ook voor de afdracht van premies aan een pensioenfonds of verzekeraar. Wij regelen alles en dat doen we goed.

Financieel advies Nijmegen

Samen met jou kijken we naar jouw organisatie en wisselen we regelmatig van gedachten. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de ondernemers die je voorgingen?
Lees hier de ervaringen van onze klanten.