Ons werk

Blokland & Duin denkt met je mee

Wat ons onderscheidt van veel kantoren, is de manier waarop we tegen het vak aankijken. We zijn oprecht geïnteresseerd in je en willen een bijdrage leveren aan het succes van je bedrijf. Samen met jou kijken we waar nog winst te behalen valt of waar nog ruimte is voor verbetering. Dat kan natuurlijk alleen als we je organisatie goed kennen en daarover regelmatig van gedachten wisselen.

Voor persoonlijk financieel advies

Als ondernemer krijg je met allerlei zaken te maken waarin de financiën doorlopend een rol spelen. Dan is het prettig een sparringpartner te hebben die zich in jouw bedrijf heeft verdiept en die met je meedenkt. Waar je altijd even langs kunt gaan als je ergens een vraag over hebt. En zonder dat er twee dagen later een rekening op de deurmat ligt.
 

Financiële administratie: de voorspellende waarde van de cijfers

Een goede financiële administratie is een belangrijke informatiebron voor iedere onderneming. Op basis hiervan bouw je aan plannen voor de toekomst en ben je in staat goed onderbouwde zakelijke beslissingen te nemen. Als je de administratie liever zelf doet, hebben wij daar een betrouwbaar online boekhoudprogramma voor. Dan sta je zelf aan het roer van je administratie maar heb je tegelijkertijd ook een specialist in huis die (als je dat wilt) met je meekijkt en je adviseert.

Fiscale dienstverlening: ook wij kunnen het niet leuker maken

Maar we helpen wel verrassingen te voorkomen en zorgen ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt. Om dat te bereiken heb je professionals nodig die hun vak verstaan en voor wie de materie dagelijkse kost is. Laat ons daarom de aangiftes btw, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting voor je doen. Dan weet je zeker dat het goed gebeurt en dat we het maximale voor je eruit halen. Een hele zorg minder. Bovendien: als ondernemer heb jij het al druk genoeg.
 

Salarisadministratie: wij regelen alles

Heb je personeel in dienst? Naast de maandelijkse salarisstrook berekenen wij de maandelijkse heffingen die aan de Belastingdienst moeten worden afgedragen. Dat geldt ook voor de afdracht van premies aan een pensioenfonds of verzekeraar. Wij regelen alles en dat doen we goed. Van het opmaken van een arbeidsovereenkomst tot en met het begeleiden van een controle door de Belastingdienst.

Fiscaal advies: altijd op de hoogte

Een andere belangrijke reden om de aangiftes aan ons uit te besteden, is de voortdurende verandering van het fiscale landschap en daarmee de regelgeving. Wij houden die ontwikkelingen nauwgezet bij, want dat is ons vak. Regel je de aangiftes zelf, dan kan het zomaar voorkomen dat je iets over het hoofd ziet, waardoor je meer belasting betaalt dan nodig. Geen fijne gedachte.

Realiseer je ook dat zakelijke beslissingen die we iedere dag nemen, ook fiscale gevolgen kunnen hebben. Als ondernemer sta je daar logischerwijs niet altijd bij stil. Wij wel.

VvE administratie: complete dienstverlening

Een zorgvuldige boekhouding ligt aan de basis van een goed functionerende VvE. Vooral omdat een VvE te maken heeft met gemeenschappelijke gelden en de verantwoording daarvan. We verdiepen ons in je organisatie (want elke VvE is anders), kijken met je mee en komen met een gedegen advies. Zo weet je zeker dat niet alleen de cijfers straks kloppen, maar dat er ook goede beslissingen aan ten grondslag liggen, die later te verantwoorden zijn. Meer informatie.