Meerwaarde

De ervaring van Dick Bos

Bij Blokland & Duin houden ze van hun vak, maar je merkt aan alles dat ze veel ontlenen aan de relaties die ze met hun klanten hebben. Ben je nieuw, dan is het even wennen aan de aandacht die je van ze krijgt, want ze lichten je doopceel. Ze willen alles weten, zoeken altijd naar de verdieping en kijken dan samen met jou waar het beter kan.

Toen ik daar voor het eerst naar binnenliep, dacht ik even dat ik verkeerd zat.

Ga je bij ze langs dan kom je in zo'n kantoor te zitten en dan toveren ze op een groot scherm al je gegevens over pensioenen en investeringen tevoorschijn. Ze zoeken altijd naar de vernieuwing. Ze gaan mee met de huidige technische mogelijkheden maar ook zakelijk gezien, verrassen ze je voortdurend. Aan jonge ondernemers die vaak gebruik maken van een boekhoud-app leggen ze graag uit dat dat niet voldoende is en dat ze niet zonder hun toegevoegde waarde kunnen. Die gesprekken, daar nemen ze bij Blokland & Duin graag de tijd voor. Dat is ook de teneur binnen het kantoor. Alle mensen daar zijn oprecht geïnteresseerd in je. Het kantoor vormt een mooi tegenwicht voor het beeld dat veel mensen hebben van het stoffige administratiekantoor. Als je daar binnenkomt, word je ontvangen in een inspirerende, warme omgeving. En Joost past ook niet echt in het beeld dat je van een boekhouder hebt. Toen ik voor het eerst het kantoor binnenliep, dacht ik dan ook even dat ik verkeerd zat.


De ervaring van Gert-Jan Weijers

Blokland & Duin, voor mij de perfecte om mee te sparren en te spiegelen. Ze helpen mij om te ondernemen en betuttelen niet. De medewerkers zijn erg prettig in de omgang en hebben dezelfde fijne professionaliteit. Blokland & Duin is mijn partij.


De ervaring van Fons van den Donk

Het geeft een goed gevoel dat het team van Blokland & Duin met zoveel persoonlijke aandacht het administratieve deel van onze onderneming, in de ruimste zin van het woord, weet te verzorgen, ondersteunen en te begeleiden. De mensen van Blokland & Duin begrijpen wat optimale service, vakwerk en ontzorgen is.


De ervaring van Erwin Thoonen

Er komt veel op je af als je een nieuwe onderneming begint. Blokland & Duin ontzorgt, adviseert en inspireert mij als onderneming maar ook als persoon. Hierdoor kan ik vanaf het begin af aan doen waar ik goed in ben en me volledig richten op de makelaardij.