Reviews

Wat onze klanten zeggen

Wij gaan je niet vertellen waarom onze klanten zo tevreden zijn. Dat doen ze zelf veel beter.


Persoonlijk, pragmatisch, integer en vlot

Blokland & Duin is alles wat je van goede boekhoudkundige en bedrijfsmatige ondersteuning verwacht. Al sinds 2012 klant, naar volle tevredenheid.

-   Hartger Wassink, eigenaar De Professionele Dialoog


Professioneel en toch persoonlijk

Bijzonder prettig werken met Blokland & Duin. Ik ben er al bijna 10 jaar met volle tevredenheid klant en heb met meerdere medewerkers ondertussen een goede zakelijke relatie opgebouwd. Het is een behoorlijk vaste 'kern' en dan maakt het bedrijf in mijn ogen ook betrouwbaar en persoonlijk. Daar houd ik van. Aanrader dus!

-   Erik Wille, eigenaar Maasvallei Netwerk


Alle aandacht voor mij en mijn onderneming

Bij Blokland & Duin houden ze van hun vak. Je merkt aan alles dat ze de relatie met hun klanten erg waardevol vinden. Ben je een nieuwe klant? Dan moet je even wennen aan de aandacht die je van ze krijgt. Ze willen alles van je cijfers weten, zoeken altijd naar verdieping en kijken samen met jou waar het beter kan.

Blokland & Duin wil alles van jouw cijfers weten, zoekt altijd naar verdieping en kijkt samen met jou waar het beter kan.

Ga je bij ze langs dan toveren ze op een groot scherm al je gegevens over pensioenen en investeringen tevoorschijn. Ze zoeken altijd naar de vernieuwing en gaan mee met de huidige technische mogelijkheden. Maar ook zakelijk gezien, verrassen ze mij voortdurend. Aan jonge ondernemers die vaak gebruik maken van een boekhoud-app leggen ze graag uit dat dat niet voldoende is en dat ze niet zonder hun toegevoegde waarde kunnen. Die gesprekken, daar nemen ze bij Blokland & Duin graag de tijd voor. Dat is ook de teneur binnen het kantoor. Alle medewerkers zijn oprecht geïnteresseerd. Het kantoor vormt een mooi tegenwicht voor het beeld dat veel mensen hebben van het stoffige administratiekantoor. Als je bij Blokland & Duin binnenkomt, word je ontvangen in een inspirerende, warme omgeving. En ook Joost past niet echt in het beeld dat je van een boekhouder hebt. Toen ik voor het eerst het kantoor binnenliep, dacht ik even dat ik verkeerd zat.

-   Dick Bos, aanjager bij StartUp Nijmegen


De perfecte partner om mee te sparren

Blokland & Duin is mijn partij. Ze helpen mij met ondernemen en betuttelen mij niet. De medewerkers zijn prettig in de omgang en erg professioneel. Voor mij is Blokland & Duin dé perfecte partner om mee te sparren en te spiegelen.

-   Gert-Jan Weijers, eigenaar / directeur Van Lunen Adviesgroep


Mijn volledige focus kan naar mijn eigen onderneming

Er komt veel op je af wanneer je een nieuwe onderneming begint. Blokland & Duin ontzorgt, adviseert en inspireert mij als ondernemer maar ook als persoon. Hierdoor kan ik vanaf het begin af aan doen waar ik goed in ben en me volledig focussen op de makelaardij.

-   Erwin Thoonen, makelaar / eigenaar bij Level2 Makelaars