X

Blokland & Duin App

Met de Blokland & Duin BV App heeft u de eigen boekhouder 'op zak'.Het voordeel van deze App is dat wij u persoonlijk op de hoogte houden van relevante issues. U stelt namelijk uw eigen berichtenprofiel in zodat u voortaan berichten op maat ontvangt. Denk aan een belastingadvies, een wijziging in het ontslagrecht, een uitgewerkt pensioenplan voor de DGA of een nieuwe subsidieregeling voor de ZZP’er. Een handige BTW-alert stelt u in zodat u maandelijks of per kwartaal een reminder van ons ontvangt om tijdig uw aangifte te doen.

Een ander voordeel is dat u met slechts één vingerbeweging toegang heeft tot uw boekhoudpakket, een vraag kunt stellen, een offerte kunt aanvragen en toegang heeft tot actuele informatie. Permanent wordt onze App doorontwikkeld om deze informatiever te maken en u - als gebruiker - meer service te bieden en u te helpen bij de groei van uw organisatie.

Ook al heeft u ons niet dagelijks nodig, toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om 'bij te blijven'. Via de App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u periodiek op de hoogte van onderwerpen op fiscaal en financieel gebied die voor u van belang zijn.

Blokland & Duin App

Voor vragen over de Blokland & Duin BV App kunt u contact met ons opnemen.