Nieuws
Startersdag Nijmegen 30 januari voor ondernemers

Startersdag Nijmegen 30 januari voor ondernemers

Geplaatst op zaterdag 26 januari 2019      Leestijd: 1.5 minuut


Kom jij ons ook bezoeken op de gratis startersdag voor ondernemers op woensdag 30 januari in de Lindenberg Nijmegen?

Vanaf 17.30 uur is er een gratis startersdag in de Lindenberg en Blokland & Duin is erbij. De avond bevat veel informatie en kennis over ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters, eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. Bezoekers kiezen hun eigen programma op basis van de fase waarin hun bedrijf zich bevindt.
 

Programma

Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren. Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico’s. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat gevuld is met o.a. plenaire kennisdeling tijdens de opening, een keynote speaker halverwege, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Landelijke en regionale kennispartners staan klaar om alle vragen rondom ondernemerschap te beantwoorden.
 

Seminar Joost Duin

Om 21.00 uur geeft Joost Duin de seminar 'Ondernemer worden. een briljante keuze!'. Tijdens deze seminar gunnen we jou een kijkje in de keuken van toekomstige gesprekken en raak je geïnspireerd door jouw briljante keuze om ondernemer te worden.
 

Startersmarkt

Blokland & Duin is ook standhouder op de startersmarkt. Hier kan je terecht voor al je administratieve vragen. Zorg ervoor dat je weet wat je moet weten. Want starten doe je niet over één nacht ijs. Wij hebben de ervaring en kennis bij het starten van een onderneming en adviseren je graag.
 

Aanmelden

Aanmelden kan via Startersdagen.com/nijmegen2019.
Deel dit nieuwsbericht