Inkomstenbelasting

Zzp'ers gaan naar Blokland & Duin voor de aangifte inkomstenbelasting

Als zzp'er ben je gewend om veel zelf te doen. Sommigen doen ook de aangifte inkomstenbelasting terwijl dat voor veel zzp'ers best een complexe klus is, met kans op fouten bovendien. Want je moet goed op de hoogte zijn van de regelgeving die bijna elk jaar verandert. Bij administratiekantoor Blokland & Duin lopen vakmensen rond die weten waar ze over praten. Dat kost wel wat, maar een deskundig administratiekantoor als Blokland & Duin verdient dat altijd voor je terug.
 

Teveel betaalde inkomstenbelasting

Het beste bewijs daarvan is dat er flink wat aftrekposten zijn die helemaal niet worden toegepast. Elk belastingjaar opnieuw wordt er voor miljoenen euro's teveel belasting betaald, omdat zzp'ers (maar ook andere ondernemers) niet op de hoogte zijn van de aftrekposten. Er moet gezegd dat de Belastingdienst het ook niet echt makkelijk voor je maakt. Zo staan op het voor-ingevulde belastingformulier van de Belastingdienst alleen de aftrekposten die de Belastingdienst van je kent. De aftrekposten die je nog nooit hebt toegepast, staan er dus niet op, zoals ziektekosten, betaalde dividendbelasting, kosten van hypotheekadvies of taxatiekosten van de eigen woning.
 

Aangifte inkomstenbelasting uitbesteden is tijdsbesparend

Een goede reden om naar administratiekantoor Blokland & Duin te stappen is dat je hiermee veel tijd bespaart. Bovendien heb je weer een zorg minder zodat je je helemaal kunt richten op je core business. En vlak ook niet de adviserende kwaliteiten uit die ervoor zorge dat je straks wel sneller groeit dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Ga eens langs bij het beste administratiekantoor in Nijmegen en omstreken. Zelf de koffie is lekker. 

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl