ZZP

ZZP

Als zzp'er, of liever gezegd zelfstandig professional, ben je een multifunctionele ondernemer die moet zorgen dat alle zaken rondom zijn of haar onderneming 24/7 in goede banen worden geleid. Je hebt een prachtige en bewuste keuze gemaakt door ondernemer te worden, dit geeft je vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen.
 

Geld verdienen en geld sparen

Blokland & Duin helpt je als Zelfstandig Professional graag met de vraagstukken die vrijwel dagelijks de revue passeren. Uiteraard adviseren wij je over de fiscale zaken, maar sparren ook over marketing, debiteuren beheer, financieringsvraagstukken, investeringskeuzes, efficiency in je bedrijfsvoering, digitalisering, ondernemersplan en doorgroeien van zzp'er naar werkgever. En natuurlijk adviseren wij je ook over alles rondom je administratie. Zo kun je samen met ons afgewogen keuzes maken met betrekking tot geld verdienen en geld besparen.
 

Radio- en tv-reclames

En of je al niet druk genoeg bent, wordt je als zzp'er ook nog van alle kanten bestookt met radio- en tv-reclames die je aanbevelen toch vooral zélf je administratie te gaan doen op elk vrij moment dat je hebt. Waarom? Omdat het zo leuk en makkelijk is, zeggen ze. Natuurlijk, als je verstand heeft van debet, overlopende posten, Intra communautaire prestaties, activeren, credit, Oortkosten, werkkostenregeling, btw-verleggingsregeling, vermogensetikettering, en .. dan was je wel zzp'er in de boekhouding geworden.
 

Je administratie in een schoenendoos of digitaal

Onze adviseurs helpen je graag om een voor je passende keuze te maken hoe je als zzp'er je administratie voert. Uiteraard kun je bij ons terecht als je nog graag op papier de administratie voert. Blokland & Duin beschikt echter over de modernste technieken om de administratie geheel digitaal te voeren. Maak samen met ons de keuze of je de administratie (deels) zelf wilt verwerken in een online boekhoudpakket en uiteraard hoe je de facturering wilt verzorgen.
 

Cliënt worden bij Blokland & Duin

Als gevolg van alle moderne digitale administratietechnieken verzorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Nijmegen alle relevante werkzaamheden voor onze cliënten die over heel Nederland zijn verspreid. Uiteraard informeren wij je geheel vrijblijvend en kosteloos wat wij voor jou kunnen betekenen en toevoegen. En door onze vaste abonnementsprijzen heb je ook volledige duidelijkheid over de administratiekosten. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of bel voor een vrijblijvende afspraak naar 024 - 379 22 66.