Particulieren

Van financieel advies naar rust voor particulieren

  • Hoe is het gesteld met je financiën?
  • Heb je overzicht?
  • Een plan voor de toekomst?
  • Waar wil je zijn over twintig, dertig of veertig jaar?

Wanneer je de financiën goed op orde hebt, geeft dat rust. De kunst is een onafhankelijke partij te vinden met overzicht en ervaring, waarmee je je financiële situatie kunt bespreken. Zodat je nu de juiste beslissingen neemt voor later.
 

Financieel overzicht

Blokland & Duin is een partij met kennis op diverse terreinen van het financiële spectrum. Ze regelen de administratie voor je en zijn in staat op basis van de cijfers met een advies te komen dat direct op jouw situatie betrekking heeft. Het kan zomaar zijn dat ze je een vraag stellen over je hypotheek bijvoorbeeld of over je pensioen. Zo ontstaan er gesprekken die als doel hebben jouw situatie goed in te schatten en je verder op weg te helpen in het leven. Ze tonen daadwerkelijke interesse in je: een authentiek kantoor waar je als ondernemer en particulier onbetwist op nummer 1 staat.
 

Ervaring telt

Geen gebrek aan financiële experts in Nederland. Toch is het fijn om iemand in de arm te nemen die inmiddels heeft bewezen meerwaarde te bieden op basis van een jarenlange ervaring. Bij Blokland & Duin maakt adviseren onderdeel uit van het DNA. Ze vinden niks leukers dan, wanneer de cijfers op een rij staan, de zaak te analyseren en met aanbevelingen te komen waar je als particulier garen bij spint. En het mooie is: zo werken ze al een paar decennia. Ze hebben nooit anders gedaan.
Zo sla je twee vliegen in één klap: de administratie op orde en adviezen waar je de komende jaren alleen maar beter van wordt.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl