Administratie

Ons eerste advies luidt: Doe waar je goed in bent

Het voeren van een goed georganiseerde administratie is voor de meeste ondernemers een tijdrovende klus. En dan loop je ook nog het risico dat je fouten maakt of fiscale voordelen laat liggen. Voor je het weet is goedkoop uiteindelijk duurkoop. Vandaar dat ons eerste advies luidt: doe waar je goed in bent en besteed de rest uit aan mensen die op hun terrein specialist zijn.

Het risico van zelf doen

Zelf je boekhouding doen, brengt risico's met zich mee. Je moet er voldoende kennis van hebben maar ook dan ben je er nog niet. Ook als de wet- en regelgeving wijzigt, moet je op de hoogte zijn. Ook loop je het risico het overzicht te verliezen en voor je het weet, is je boekhouding een puinhoop met alle financiële gevolgen van dien. Een online boekhoudprogramma is een reële optie. Maar ook dan mis je de begeleiding, sturing en advisering van een ervaren administratiekantoor zoals Blokland & Duin.

Financiële rust

Het voordeel van ons kantoor is dat je in alle rust met je onderneming aan de slag kunt zonder dat je je druk hoeft te maken over je boekhouding. De aangiftes worden vanzelfsprekend voor je geregeld, maar we geven je ook advies op zowat alle terreinen van het ondernemerschap. Zo kijken we bijvoorbeeld naar je verdienmodel en je ondernemersplan, je doelstellingen voor het komende jaar en controleren je aftrekposten. Ben je al wat langer bezig, dan kunnen we het met je hebben over je investeringen, de mogelijkheid om uit te breiden, personeel aan te nemen en de gevolgen daarvan. En altijd met de cijfers in de achterzak om ons advies te staven. Zo zit het begeleiden van ondernemers verweven in ons DNA. Naast het cijferwerk vinden we dat dan ook het leukste wat je kunt doen: ondernemers persoonlijk van advies dienen en ze zo verder helpen met hun bedrijf. We adviseren je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl