Inkomstenbelasting

Ondernemers gaan naar Blokland & Duin voor de aangifte inkomstenbelasting

De aangifte inkomstenbelasting blijft voor veel ondernemers een vervelende klus. Een goede reden om dit uit te besteden aan een goed administratiekantoor, zoals bijvoorbeeld Blokland & Duin in Nijmegen. Daar lopen mensen rond voor wie het hun vak is en die de hele dag niks anders doen. Professionals die op de hoogte zijn van de steeds veranderende regelgeving en die dus voor jou financieel het optimale eruit kunnen halen.
 

Teveel betaalde belasting

Bij Blokland & Duin weten ze precies welke aftrekposten er voor je gelden. Ieder jaar opnieuw worden er vele miljoenen aan aftrekposten niet uitgevoerd. Allemaal belasting die niet betaald had hoeven worden. Om maar een voorbeeld te geven: op het voor-ingevulde belastingformulier van de Belastingdienst staan alleen de aftrekposten die de Belastingdienst van je kent. En dus niet de aftrekposten die de Belastingdienst nog niet van je kent. Denk daarbij aan bijvoorbeeld ziektekosten, betaalde dividendbelasting, kosten van hypotheekadvies of taxatiekosten van de eigen woning.
 

Administratie uitbesteden scheelt veel tijd

Er zijn nog meer redenen om er een betrouwbare professional bij te halen en de aangifte inkomstenbelasting uit te besteden. Om te beginnen, bespaar je hiermee veel kostbare tijd: tijd die je beter aan je bedrijf kunt besteden. Doe waar je goed in bent, en besteed de rest uit, is een zinvol advies voor elke ondernemer.
 

Blokland & Duin: actuele kennis

Bij een goed administratiekantoor als Blokland & Duin beschikken ze naast een jarenlange ervaring ook over heel veel kennis: kennis die actueel moet blijven. Vandaar dat ze nog regelmatig cursussen en opleidingen volgen, zodat ze altijd van de laatste ontwikkelingen op de hoogte zijn. Een geruststellende gedachte.

De beste manier om je aangifte inkomstenbelasting te doen, is het uitbesteden aan mensen die er verstand van hebben. Wij raden Blokland & Duin aan, gezeteld in Nijmegen.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl