Bedrijfsadviseur

Ondernemer? Zoek een deskundige bedrijfsadviseur MKB

Wie succes wil boeken als ondernemer, doet er goed aan om zoveel mogelijk kennis daarover te vergaren en in gesprek te gaan met ervaren adviseurs. Want waarom zou je het wiel opnieuw uitvinden, als er mensen zijn die alles al een keer hebben meegemaakt, die weten wat er fout kan gaan en die het leuk vinden om je daarover te adviseren?
 

Blokland & Duin: bedrijfsadviseur mkb

Blokland & Duin is een administratiekantoor, maar eentje die is uitgegroeid tot een bedrijfsadviseur voor het mkb. Een sparring partner pur sang en een adviseur voor bijkans alle terreinen van het ondernemerschap. Je gaat er in eerste instantie heen voor je administratie, maar je komt er al snel achter dat dit kantoor iets extra's te bieden heeft. Blokland & Duin speelt in op de trend dat administratiekantoren alleen meerwaarde hebben wanneer ze meer doen dan alleen de cijfers en de aangiftes. Daar is ook behoefte aan. Een administratiekantoor kies je in deze tijd op de mate van betrokkenheid en advisering.
 

Cijfers zeggen iets over de toekomst

Ondernemers, groot en klein, hebben behoefte aan een administratiekantoor dat met je meedenkt. Die de cijfers voor je interpreteert waar vervolgens een weloverwogen advies uitkomt waar je in het komende jaar mee aan de slag kunt.
 

Blokland & Duin: bedrijfsadviseurs in het mkb

Wanneer je al een decennium lang allerlei soorten ondernemers begeleid, weet je onderhand wel wat de valkuilen zijn. Die kennis is voor alle soorten van ondernemers van wezenlijk belang. Het kan gaan over de grootte van je investeringen, het gekozen verdienmodel, de manier waarop je je communicatie inricht of de markt waar je je op richt. Allemaal kennis die voor elke ondernemer van grote waarde is.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl