Nieuws
Zevende aanvraagperiode NOW

Zevende aanvraagperiode NOW

Geplaatst op vrijdag 17 december 2021      Leestijd: 1 minuut


Het loket voor het aanvragen van een tegemoetkoming NOW voor de zevende aanvraagperiode is vanaf 13 december 2021 geopend. Je kan tot en met 31 januari 2022 een aanvraag doen voor een tegemoetkoming in jouw loonkosten voor de maanden november en december 2021.
 

Over de zevende aanvraagperiode

Anders dan bij eerdere aanvraagperiodes, vraag je de tegemoetkoming in de zevende aanvraagperiode aan over 2 maanden. Je kan een tegemoetkoming aanvragen als je meer dan 20% omzetverlies hebt en uiterlijk 30 september 2021 bent gestart met jouw bedrijf. Bekijk hier de belangrijkste kenmerken van de zevende aanvraagperiode.
 

Berekenen omzetverlies

Gebruik de Rekenhulp Omzetverlies om jouw omzetverlies te berekenen. Voor de berekening van het omzetverlies vergelijk je de verwachte omzet in november en december 2021, met de omzet in een eerdere periode. Die eerdere periode noemen wij de ‘referentieperiode’. Welke referentieperiode voor jou geldt hangt af van de startdatum van jouw bedrijf.


Aanvragen tegemoetkoming NOW

Je kan de aanvraag doen met eHerkenning. Je kan dan tussentijds stoppen met het formulier en later verder gaan waar je gebleven was. Heb je hulp nodig bij de aanvraag? Neem contact op met ons kantoor. We helpen je graag.

Bron: uwv.nl
Deel dit nieuwsbericht