Nieuws
Waarom een ondernemer onderneemt

Waarom een ondernemer onderneemt

Geplaatst op maandag 23 januari 2017      Leestijd: 1.5 minuut


Wanneer u onderneemt als zelfstandige of op een andere manier, bent u al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken en hopelijk ook met de toekomst van uzelf en uw bedrijf. Zo zien we in de praktijk dat een zzp-er of directeur van een relatief kleine onderneming,vaak nog drukker is met zijn/haar onderneming, dan bij een wat grotere organisatie. Dat kan ook bijna niet anders, omdat één of enkele medewerkers alle facetten van ondernemen, maar ook van eigen werkzaamheden moet zien bij te houden en uit te voeren.

Wanneer u op alle gebieden ook nog op de hoogte wilt blijven, kunt u zich voorstellen dat dit bijna ondoenlijk is. Daarbij zijn er maar weinig mensen goed in alles.

Net als wij, wat dat betreft zijn wij ook net mensen. Met ons bedrijf focussen we bijvoorbeeld op onze activiteiten, zoals administratie/boekhouding en het actief bijstaan bij het Ondernemen van onze klanten. Dit doen we bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat, op aangeven van de klant, ons adres het postadres is van de klant, om direct de post in huis te hebben en door te kunnen zetten naar de klant via de online tools.
Of we agenderen maandelijks een kort overleg om even met de klant door te nemen hoe de zaken ervoor staan of er nog zaken zijn blijven liggen, waarmee we de klant kunnen ontlasten en ga zo maar door.
 

Op die manier is ons credo; 'Streven naar kwaliteit, in plaats van kwantiteit'

Daarmee passen we continue ons personeelsbeleid aan om direct in te kunnen spelen op de behoeften van onze klanten, danwel zorgen dat we ons netwerk zo mobiliseren, dat via 1 aanspreekpunt altijd het juiste antwoord op de nog niet gestelde vraag.
 

Onze belofte daarom is; Ontzorgen bij het Ondernemen van onze klant

Vaak is dat natuurlijk op gebied van boekhouding en accountancy. En vaak is het daarna een logisch gevolg om te adviseren op het gebied van;
 
  • Belastingadvies
  • Juridisch advies
  • Bedrijfsstrategie
  • Privé
  • Bedrijfsvoering
  • Financieel advies
  • Overname
  • Verzekeringen
  • Etc.

Daarnaast gaan we ook in sommige gevallen een actieve samenwerking of partnerschap niet uit de weg.
Deel dit nieuwsbericht