Nieuws
Onze volledig nieuwe website is gelanceerd

Onze volledig nieuwe website is gelanceerd

Geplaatst op maandag 19 november 2018      Leestijd: 1 minuut


Tja, dat we een nieuwe website hebben, had je natuurlijk allang gezien, maar toch is het nieuws. Vooral omdat de beslissing om dit te doen best even op zich heeft laten wachten. Het is net als met nieuwe kleren kopen: op een dag sta je voor de spiegel en realiseer je je ineens dat je toe bent aan een nieuwe outfit. Voor je het weet, ben je net als die couturier die zelf in een oude spijkerbroek rondloopt.
 

Nieuw design

Een nieuw gedesignde website dus. Dat lijkt op een louter cosmetische ingreep, maar er is een nog belangrijkere reden. We kregen de behoefte wereldkundig te maken dat wij ons als administratiekantoor op het gebied van advies sterker onderscheiden van de rest. En dat het de hoogste tijd wordt dat iedereen dat weet. Want: ’We kunnen niet eeuwig bescheiden blijven’.
 

Meerwaarde voor ondernemers

En dus zijn we aan de slag gegaan met Spoorenberg & CO uit Nijmegen. Zij maakten van Blokland & Duin een merk op basis van de identiteit die we al die tijd eigenlijk al hadden. En bedachten de slogan: 'Meerwaarde voor ondernemers'. Waarschijnlijk heb je de leuke foto op de homepage ook al gezien (of de eerste commercial van een serie van vijf), die gaat over het starten van een eigen bedrijf. Een eerste uiting van onze reclamecampagne waarover je in het volgende nieuwsbericht meer kunt lezen.

En dan gaat er binnenkort ook nog een nieuwsbrief uit.

Man, man, wat een nieuws allemaal.
Deel dit nieuwsbericht