Nieuws
Ondernemen met een visie

Ondernemen met een visie

Geplaatst op donderdag 16 maart 2017      Leestijd: 1 minuut


Naast het zorgvuldig verzorgen van een administratie, doen van aangiften en geven van belastingadvies, zien we het als onze taak om ondernemers te adviseren. Een accountant, belastingadviseur of (loon-)administrateur werkt voor een client en behoort -volgens ons- naast zijn of haar werk zaken die opvallen dit pro-actief te melden of te rapporteren. Bij voorkeur doen we dit via ons online-portaal of via e-mail en in een periodiek persoonlijk gesprek.

Juist vanuit het voeren van de boekhouding zijn er vaak zaken die opvallen. Naast omzetten, winsten en (in-)directe kosten is vaak af te lezen uit de administratie hoe het verloop in orders is en wat u hieraan zou kunnen verbeteren. Juist in overleg met de betreffende ondernemer en gebruik te maken van elkaars kennis en kunde, kunt u daar als ondernemer uw extra winst uit halen.
 

Win-win

Om die redenen zijn we vaak ook een sparringpartner, adviseur, klankbord en zelfs een part-time medewerker, wanneer het gaat om ervoor te zorgen dat zelfs facturatie of o.a. debiteurenbeheer goed wordt georganiseerd. In sommige gevallen nemen we zelfs zaken uit handen als planning, voorraadbeheer of socialmedia-campagnes. Op die manier bewijzen we dat we met onze mensen een echte zakelijk partner zijn en daar ondersteunen waar het écht toevoegt; dat noemen we 'win-win'.

Neem contact op met ons kantoor voor een gesprek.
Deel dit nieuwsbericht