Nieuws
Nieuwe subsidieronde voor duurzame inzetbaarheid werknemers

Nieuwe subsidieronde voor duurzame inzetbaarheid werknemers

Geplaatst op dinsdag 27 oktober 2015      Leestijd: 1 minuut


Sinds 19 oktober is er weer een nieuwe subsidieronde duurzame inzetbaarheid opgesteld. Werkgevers kunnen aanvragen indienen bij het Agentschap SZW voor projecten gericht op duurzame inzetbaarheid. Een aanvrager kan de helft van de projectkosten gesubsidieerd krijgen, tot een maximum van € 10.000.
 

Duurzaam inzetbaar

Mensen zullen steeds langer doorwerken en de gemiddelde leeftijd op de werkvloer stijgt. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen om wendbaarheid van organisaties. Bedrijven en organisaties die werk maken van de gezondheid, betrokkenheid en ontwikkeling van hun medewerkers, plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.
 

€ 22 miljoen beschikbaar

De aanvraagperiode loopt tot 13 november, 17 uur. Voor het thema Duurzame Inzetbaarheid is dit aanvraagtijdvak € 22 miljoen beschikbaar. Aanvragen worden in behandeling genomen op volgorde van binnenkomst.
 

Aanvraagcriteria

Werkgevers met minimaal twee werknemers kunnen voor de subsidie in aanmerking komen. Uitgebreide informatie is beschikbaar op de website van het Agentschap SZW.Deel dit nieuwsbericht