Nieuws
Must have zakelijke apps

Must have zakelijke apps

Geplaatst op dinsdag 29 september 2015      Leestijd: 2 minuten


Zakelijk gebruiken we steeds meer de iPad, iPhone, Android telefoons en tablets. Maar welke zakelijke apps zijn de moeite waard om te downloaden?
 

1. Microsoft Excel & Microsoft Word

Met de Microsoft Excel app kan je spreadsheets maken, bekijken en aanpassen. Ook kan je de sheets makkelijk opslaan en delen via Dropbox of OneDrive. Net als Excel is ook Word gratis te downloaden en kan je documenten maken en aanpassen, zonder hiervoor een abonnement af te sluiten. Handig om onderwerk naar een afspraak nog even de laatste aanpassingen te maken en informatie door te nemen. Microsoft Excel is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS. Ook Microsoft Word is gratis verkrijgbaar voor Android en IOS.
 

2. Cam Scanner

Met de Cam Scanner kan je met de camera van je telefoon gemakkelijk en goed documenten inscannen. De app kan de kwaliteit verbeteren en geeft mogelijkheden weer om de scan bij te snijden. Maar ook het toevoegen van watermerken is mogelijk. De Cam Scanner is gratis te downloaden voor Android en IOS.
 

3. Expensify

Expensify is een handige app om je onkosten te declareren. De app heeft een scan-functie waardoor hij bonnetjes in kan lezen en kan verwerken. Ook kan Expensify je helpen bij het declareren van je reiskosten. Je kan de routes die je rijdt invoeren via Google Maps, de app zet de route automatisch over naar een overzicht. De app kan zelf rapportages maken van de onkosten die je gemaakt hebt en deze omzetten naar een factuur. Expensify is gratis te downloaden voor Android en IOS.
 

4. WorldCard Mobile

De WorldCard App scant snel en gemakkelijk visitekaartjes in en slaat de gegevens op in je adressenboek. Er zijn maar liefst 20 talen ingevoerd in de app. De app maakt onderscheid tussen de naam, bedrijfsnaam en adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk de persoon direct te zoeken via bijvoorbeeld LinkedIN, Facebook en Twitter. WorldCard is gratis te downloaden voor Android, echter heeft de betaalde app meer mogelijkheden. De IOS is te downloaden voor €6,99.
 

5. Asana

Asana is een handige app als u veel projectmatig werkt. In totaal hebben in Asana dertig gebruikers toegang tot hetzelfde project. In de app is duidelijk te zien wat de status van het project is en welke deadline er door welke collega gehaald moet worden. Over efficiënt werken gesproken! Asana is gratis te downloaden voor Android en IOS.Deel dit nieuwsbericht