Nieuws
Hoe sterk ben jij in ondernemen? Test jezelf

Hoe sterk ben jij in ondernemen? Test jezelf

Geplaatst op donderdag 25 april 2019      Leestijd: 1 minuut


Voordat je de stap zet om als zelfstandig ondernemer te starten, moet je jezelf de cruciale vraag stellen of je dit ook echt wilt. Hoe zeker ben jij als starter bijvoorbeeld van jouw kwaliteiten? Ga na wat jouw overwegingen zijn om dit bedrijf te starten. Ben je eigenlijk wel geschikt om als ondernemer te starten? Kortom: ben jij uit het juiste ondernemershout gesneden?
 

Ga goed voorbereid van start: test jezelf

Het is heel verstandig om jezelf eerst te testen. Wees eerlijk naar én over jezelf en stel jezelf kwetsbaar op. Stel jezelf vragen zoals: waar zitten mijn sterke punten en wat zijn mijn zwakke kanten? Allemaal belangrijke zaken voor een startende ondernemer om in kaart te brengen. Alleen door eerlijk naar jezelf te zijn krijg je bruikbare antwoorden.
 

Kamer van Koophandel

Op de site van de Kamer van Koophandel kan je een test doen waarin je jouw krachten meet met die van 1500 andere potentiële ondernemers. Hoe sterk ben jij in ondernemen? Doe de test.
 

Administratie

Besluit je, na het afnemen van de test, dat je uit het juiste ondernemershout bent gesneden, dan helpen we je graag bij het voeren van een correcte administratie. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons kantoor.
Deel dit nieuwsbericht