Nieuws
Franchise is een methode van zakendoen

Franchise is een methode van zakendoen

Geplaatst op maandag 8 mei 2017      Leestijd: 2 minuten


Franchise is een methode van zakendoen waarbij een ondernemer (de franchisenemer) een contract sluit met de eigenaar van een handelsnaam (de franchisegever) die de franchisenemer het recht geeft om tegen betaling een zaak met die handelsnaam te exploiteren.
 

Nieuwe kansen en uitdagingen met franchise

Om verdere bedrijfsgroei en expansie te realiseren kan een franchiseformule een uitgelezen kans zijn. Zo valt te denken aan uitbreiden van fysieke vestigingen of online groei-mogelijkheden, die heel goed via franchise-oplossingen te realiseren zijn.
Om te zien of en welke mogelijkheden er zijn en hoe dit te organiseren, kunt u terecht bij de franchise-specialisten van Blokland & Duin.
 

Franchiseformules

De wereld van franchiseformules is continue in beweging, dat komt vooral omdat de vraag en aanbod veranderd, maar ook omdat behoeftes aan verandering onderhevig zijn. Onze specialisten adviseren daarom graag voor franchisegever en zeker ook de franchisenemer en volgen pro-actief de ontwikkelingen. 

In de rol van adviseur en partner van de franchisegever en/of -nemer stellen we vooral de rol van de ondernemer voorop en zorgen voor optimale continuïteit, advies en winstgevendheid.  
 

Voor franchisenemers

Of u nu overweegt om te gaan ondernemen via een franchiseformule, een second-opinion wilt of uw onderneming wilt verkopen, wij zijn u graag van dienst tijdens een vrijblijvend en vertrouwelijk gesprek. Door onze jarenlange ervaring kunnen we met recht stellen, dat we specialist zijn in advisering in de wereld van franchise.
 

Voor franchisegevers

Hoe functioneert uw franchiseformule? Groeit uw organisatie volgens plan? Welke vervolgstappen lijken goed en hoe worden die zorgvuldig geimplementeerd? Bent u voornemens om uw bedrijf te laten groeien via bijvoorbeeld een franchise-oplossing? Integreert u online tools binnen de formule? Of staat er al een succesvolle franchise-onderneming op uw naam en wilt u een second-opinion of echte (sparing-)partner in de onderneming? Is uw franchise-organisatie hard of soft en hoe ziet u de ontwikkelingen voor de toekomst? 
 

Heeft u antwoord op vragen als:

  • Hoe kan ik mijn bedrijf franchisen, kan ik van mijn bestaande onderneming ook een franchiseformule maken?
  • Hoe vertaal ik meer toegevoegde waarde?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van een franchiseformule?
  • Hoe zit het precies met personeel, fee's en verplichtingen?

Wij onderzoeken met u -als een zakelijk partner- het economisch perspectief van uw plannen, helpt met contracten, overeenkomsten en ondersteunt daar waar nodig bij uw onderneming. 

Naast praktische adviezen en letterlijke operationele oplossingen, daar waar nodig, zorgen we voor strategisch overleg per periode om er samen voor te zorgen, dat uw onderneming blijft voldoen aan uw wensen en sterk blijft in de toekomst.
 

Dat is onze belofte

Kortom; Blokland & Duin voor partnerschap bij franchsing en vooral advies en daadkracht bij uw franchise-onderneming.
Deel dit nieuwsbericht