Nieuws
Duidelijk overzicht dankzij een maandrapportage

Duidelijk overzicht dankzij een maandrapportage

Geplaatst op maandag 5 december 2016      Leestijd: 2 minuten


Maandelijks of per kwartaal een overzicht van je
  • financiele situatie,
  • voortgang van uw onderneming en/of
  • beoordelen van de gehaalde resultaten!

Vaak maakt uw accountants-, belastingadvies- of administratiekantoor een overzicht van Verlies- en Winstrekening, Balans en Jaarrekening en doet daarbij de Belastingaangifte. Zo heeft u een duidelijk overzicht van uw bedrijf en resultaten (-overzicht) van uw onderneming in het afgelopen jaar. Dat is erg belangrijk en goed voor uw bedrijf, uw financiele situatie en vaak goed om uw prognose en doelstelling te formuleren voor de (nabije) toekomst.

Nadeel hiervan is dat het feitelijk een geschiedenisboekje is, dat weergeeft wat en hoe uw bedrijf in het afgelopen jaar zich heeft gedragen; welke omzetten er zijn gemaakt en hoeveel is daar voor het bedrijf mee verdient en met welke marges.

Wij geloven er daarom in, om periodiek deze cijfers op een rij te zetten, bij te houden, maar vooral om dit te delen met onze klanten op het moment dat u als ondernemer eraan toe bent. Voordeel dat wij en vooral onze klanten hierin zien, is dat per maand of kwartaal een duidelijk en helder inzicht is over de gedane zaken. Hoe staat uw onderneming ervoor, door de business van de afgelopen weken of maanden.

Is die omzet, die gerealiseerd is, wel zo goed geweest voor je onderneming? Is er per saldo ook iets verdiend? Hoe kan het zijn dat je personeelskosten of inkoop in deze periode procentueel zoveel afwijkt ten opzichte van de periode daarvoor of van dezelfde periode vorig jaar?

Op die manier zitten we samen met u kort op de bal en kunnen we samen bijsturen op het moment dat dat nodig is. We hebben immers de cijfers paraat en delen die informatie graag actief met u, zodat je merkt, dat uw adviseur niet alleen inboekt, administreert en verslag legt, maar u concreet -als partner- bijstaat bij uw onderneming. 

Vandaar dat we belang hechten aan een periodieke terugkoppeling en indien nodig deze informatie vroegtijdig met u delen om daarop te kunnen schakelen. Zo weet u zeker, dat je er niet alleen voor staat en we actief met u meekijken en vooral denken. Op die manier merkt u, dat uw accountant of boekhouder met u mee-onderneemt en dáár toevoegt waar nodig; Dat is onze belofte.

We weten en onderkennen, dat de kracht van jouw en onze onderneming bestaat uit de resultaten van de klant; dat is de kracht van de onderneming; Toevoegen en bijdragen.

Met deze periodieke rapportage van jouw financiële administratie krijg en houd je inzicht en grip op je onderneming en financiele situatie!
Deel dit nieuwsbericht