Nieuws
de 24 uur van NUL24

de 24 uur van NUL24

Geplaatst op maandag 22 mei 2017      Leestijd: 1 minuut


Op 18 en 19 mei zat Joost Duin met 5 andere ondernemers tijdens de ’24 uur van NUL24′ in het Sponsorhuus op de Grote Markt in Nijmegen om geld in te zamelen voor de stichting Onky Donky. Wij zijn enorm trots op het bedrag wat er is opgehaald, bijna € 70.000!

Joost (Blokland & Duin) ging samen met Natascha Nyhuis (Nijmegen Business) Patrick Hendrix (Bubbles! Hygiëneservice), Ruud Sewpersad (Sewpersad Tandartsenpraktijk), Corinne Delcliseur en Marlies Boekhoorn (Onky Donky) 24 uur het Nijmeegse glazen huis in. In deze 24 uur hebben ze zich ingezet om de wensenlijst van Stichting Onky Donky te verwezenlijken.

Stichting Onky Donky vindt dat elk kind recht heeft op een zorgeloze jeugd. Juist kinderen met een beperking of zorgelijk bestaan verdienen extra aandacht in een veilige en liefdevolle omgeving. Onky Donky verzorgt voor hen een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark te Rhenen. De wensenlijst bestaat uit diensten en materialen die het Onky Donky Huis nodig heeft om dit te kunnen realiseren. Een mooi initiatief waar we graag een bijdrage aan geleverd hebben.

Benieuw hoe de Nijmeegse ondernemers de 24-uurs actie hebben ervaren? ‘Wij zijn Nijmegen’ heeft er een mooi filmpje van gemaakt.
Deel dit nieuwsbericht