Advies

Fiscaal en juridisch advies is onmisbaar

Het komt je wellicht bekend voor: wil je net gebruik gaan maken van een gunstige belastingregeling, blijkt deze niet langer van kracht te zijn. Vervelend, maar ook het gevolg van het feit dat het je vak niet is en je logischerwijs niet op de hoogte bent van de zo snel veranderende wet- en regelgeving. Met actueel inzicht sluit je dat soort vervelende verrassingen uit.

Het fiscale woud

Fiscaal-juridische vraagstukken worden voor ondernemingen steeds ingewikkelder en dat is op zichzelf al een goede reden om daar advies over in te winnen. Want het is allesbehalve eenvoudig om alle bepalingen op een rijtje te hebben: van loonheffing tot bedrijfs-overdacht of de internationale btw-regels. Terwijl het zo belangrijk is. Een verkeerde beslissing is zo genomen en heeft niet zelden ook financiƫle gevolgen.

Juridisch advies: onmisbaar

Iedereen weet dat als je ergens je handtekening onder zet, je een wettelijke verplichting aangaat. Maar ook zonder handtekening zijn er regels waar je aan gebonden bent. Regels die vaak niet helder zijn maar ingewikkeld. Daar duidelijkheid in verschaffen, is het bedrijfs-juridische werk van Blokland & Duin. Daar hebben ze de ervaring die nodig is om ondernemers op dit gebied te adviseren. Maar ervaring alleen is niet genoeg. Daarom worden de mensen van Blokland & Duin regelmatig bijgeschoold.

Want de praktijk is als volgt: het kan zomaar gebeuren dat je in een conflictsituatie terecht komt: een geschil bij een reorganisatie of wat anders. Meestal slaat dan ook de twijfel toe: hoe zat dat ook alweer? Wat waren mijn rechten precies? Is er wellicht iets veranderd waar ik geen weet van heb? Allemaal zaken waar je als ondernemer niet lichtzinnig mee om kunt gaan. We adviseren je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl