Particulieren

Fiscaal advies voor particulieren

Voor de meeste mensen die in loondienst werken, geldt dat fiscale regels en wetten complex zijn. Het is een onderwerp waar ze zich liever niet mee bezighouden, terwijl je met een goed advies op dat gebied jezelf veel geld kunt besparen. Daar komt ook nog eens bij dat zoiets als wet- en regelgeving met regelmaat verandert. Probeer daar je weg maar eens in te vinden. Kortom, het is goed eens langs te gaan bij een goed administratiekantoor zoals Blokland & Duin voor een gedegen advies.
 

Meer dan de jaarlijkse aangifte

We begrijpen dat je bij particuliere belastingen meteen denkt aan de jaarlijkse belastingaangifte. Er zijn echter nog veel meer belastingzaken waar je als particulier mee te maken krijgt. Denk bijvoorbeeld aan belastingzaken die om de hoek komen kijken bij eigen huisbezit, fiscaal partnerschap als je getrouwd bent of een geregistreerd partnerschap. Maar ook als het gaat om erfenissen, schenkingen en overlijden. Heel eerlijk: ook als particulier kun je niet zonder een goed advies van mensen die hier hun vak van hebben gemaakt.
 

Het verdient zichzelf terug

De kans is groot dat je de kosten voor het inschakelen van Blokland & Duin via de belastingen weer terugverdient. Dat komt omdat onze adviseurs er alles aan zullen doen om het belastingvoordeel voor jou zo groot mogelijk te maken. Gekeken wordt welke aftrekposten op jouw situatie van toepassing zijn en op welke toeslagen je recht hebt. Wij houden ook de snel veranderende wet- en regelgeving in de gaten. Het resultaat is dat je je geen zorgen hoeft te maken over je belastingen en dat is alleen al een zeer geruststellende gedachte. Je zult maar teveel betalen of te weinig terugkrijgen. Wij zorgen ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl