Financiën

Financiële dienstverlening in Ooij is bij ons in uitstekende handen

De financiële dienstverlening in Ooij is bij ons in uitstekende handen, wij zorgen ervoor dat je in fiscale en financiële zin zo min mogelijk omkijken heeft naar jouw organisatie. Wens je de financiële planning uit handen te geven of wil je ervoor zorgen dat je zelf niet meer met de salarisadministratie aan de slag hoeft? Het zijn vragen die veel van onze klanten ons stellen.

Wij zorgen er met de financiële dienstverlening in Ooij voor dat je zich weer kunt richten op de kerntaken van jouw  onderneming, zodat je weer kunt ondernemen.

Planning en boekhouding

We kunnen binnen de financiële dienstverlening in Ooij een aantal verschillende zaken verzorgen. Het gaat dan bijvoorbeeld om de financiële planning, door goed aan te geven wat de kosten de komende tijd zullen zijn en hoe de opbrengsten zich verhouden tot de investeringen die je van plan bent te gaan doen.

Zoek je aan de andere kant een specialist voor de boekhouding, bijvoorbeeld in relatie tot de btw-aangifte en het opstellen van de jaarrekening? Ook daar kan Blokland & Duin je met de financiële dienstverlening in Ooij uitstekend mee van dienst zijn, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Ervaren financieel dienstverleners

We zorgen er binnen de financiële dienstverlening in Ooij voor dat je werkt met ervaren specialisten, die vanuit de praktijk goed weten wat er mogelijk is en waar je op dat moment behoefte aan hebt. We luisteren goed naar onze klanten, waardoor we je vanuit de praktijk kunnen aangeven waar de kansen liggen en waar je op kunt rekenen.

Meer weten wat er mogelijk is op het gebied van financiële dienstverlening in Ooij of direct een afspraak maken? Neem contact met ons op.