Dienstverlening

Financiële dienstverlening

Ontzorgen is een term die organisaties vaak gebruiken om de kwaliteit van hun dienstverlening aan te geven. En inderdaad: hoe fijn is het niet om met een administratiekantoor in zee te gaan die ervoor zorgt dat je geen omkijken meer hebt naar je administratie. Toch kan een administratiekantoor meer doen dan alleen ontzorgen.

De cijfers vertellen het verhaal

Er zijn ook administratiekantoren die verder gaan dan het opmaken van de jaarrekening en de verzorging van de aangiftes. Blokland & Duin is zo'n kantoor. Daar zijn ze van mening dat een goed administratiekantoor de cijfers tegen het licht houdt en op basis daarvan zijn klanten adviseert. Cijfers liegen niet: ze vormen het uitgangspunt voor de stappen die het bedrijf in de nabij toekomst en in het kader van goed ondernemerschap zou moeten nemen.

Administreren is vooruitzien

Het kan gaan om een advies om te gaan investeren, maar ook om een eenvoudige fiscale tip. Misschien komen ze wel met het voorstel een investering nog even uit te stellen. Maar wat het ook is: het is zakelijk gezien verstandig om een administratiekantoor in te schakelen dat achter de schermen met je meekijkt en meedenkt en daarnaast met een schuin oog naar de toekomst kijkt van jouw bedrijf. Dat is veel meer dan ontzorgen: dat is meehelpen je bedrijf op te bouwen.

Kennis van zaken

Bij Blokland & Duin werken mensen met kennis van zaken. Daarnaast vinden ze het leuk om een relatie aan te gaan met hun klanten en zich te verdiepen in het bedrijf. Regelmatig gaan ze aan tafel met je om de stand van zaken te bespreken en waar nodig te adviseren. En laten we wel wezen: rekening houden met de toekomst van je bedrijf: is dat ook niet een vorm van ontzorgen?

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl