Advies

Financieel advies: waar moet je zijn?

Wanneer je behoefte hebt aan financieel advies, is het altijd weer de vraag: waar moet je dan zijn? Om nou meteen een duur accountantskantoor in de arm te nemen, is een brug te ver terwijl je toch een soort van sparringpartner zoekt die altijd in de buurt is wanneer je hem nodig hebt.

Meer dan alleen de cijfers

Bij Blokland & Duin hebben ze daar lang geleden al wat op gevonden. Nou ja, het was er eigenlijk al. Maar ineens realiseerden ze zich dat ze hun taak als administratiekantoor gewoon wat anders invulden. En tot op de dag van vandaag doen ze dat nog steeds. Ze doen namelijk veel meer dan alleen de boekhouding. Sinds jaar en dag adviseren ze hun klanten zeer intensief waardoor ze voor elke klant meerwaarde creƫren.

Zo werkt het

Een administratiekantoor, boekhouder of accountant: ze worden veelvuldig als een verplicht nummer gezien. Eens per jaar is er de gang naar de boekhouder en dat kost ook nog eens geld. Dat hele idee heeft Blokland & Duin op de helling gezet. Ze zetten namelijk niet alleen de cijfers van hun klanten op een rijtje maar analyseren die cijfers ook. En komen vervolgens met een advies waar je wat aan hebt. Die adviesrol werpt een heel ander aspect op het administratiekantoor in traditionele zin waar je alleen komt om de boekhouding compleet te krijgen en de verplichte aangiftes te doen.

Zo wordt het leuk

Samen met een ervaren partij sparren over de toekomst van je bedrijf. Of gewoon een kwestie aan de kaak stellen over iets waar je bedrijfsmatig niet uitkomt. Voor klanten van Blokland & Duin is dat heel normaal. En voor je het weet, wil je niet anders meer.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl