Boekhouden

Een app voor de boekhouding

Wie kiest voor een boekhoud app kiest voor de meest praktische weg om zijn administratie zo goedkoop en efficiënt mogelijk in te richten. Nadeel is dat je de adviezen mist van een ervaren administratiekantoor zoals Blokland & Duin.
 

Online boekhouden bij een administratiekantoor

Blokland & Duin heeft voor haar klanten de mogelijkheid geschapen om te kiezen voor een online boekhoudprogramma (plus app). Je doet dan zelf de boekhouding, maar geniet ook van de kennis en kunde van het kantoor. De medewerkers kijken in dat geval graag met je mee om te kijken of de cijfers op een rijtje staan en de aangiftes naar behoren zijn ingevuld.
 

Sparringpartner en ervaren ondernemer

Blokland & Duin is een administratiekantoor dat al jaren ondernemers begeleidt bij de opbouw van hun eigen bedrijf. Daarnaast adviseren ze bedrijven die door willen groeien of bezig zijn met hun continuïteit. Veel klanten van Blokland & Duin kiezen voor dit kantoor vanwege de betrokkenheid en het bedrijfsadvies, maar willen de kosten laag houden. De combinatie digitaal boekhouden bij een professioneel administratiekantoor (via de website bloklandduin.nl) is dan het ei van Columbus.
 

De boekhoudprogramma's

Bij Blokland & Duin heb je de keuze uit twee boekhoudprogramma's: Exact online en e-Boekhouden.nl. Twee programma's die optimaal zijn beveiligd en waarbij je verzekerd bent van de laatste updates en regelmatige back-ups. Zo heb je als online boekhouder ook de voordelen van de adviserende kwaliteiten van dit kantoor. En onderschat die kennis niet. Je zal de eerste niet zijn die dankzij de adviezen van Blokland & Duin betere beslissingen met betrekking tot de toekomst heeft genomen. Beslissingen die zich hoe dan ook uitbetalen op velerlei terreinen.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl