Boekhouden

De voordelen van online boekhouden voor ondernemers

De voordelen van online boekhouden zijn talrijk. Waar je ook bent: je kunt altijd de cijfers tevoorschijn toveren en zo zien of laten zien hoe jouw bedrijf ervoor staat. Erg makkelijk als je bijvoorbeeld een gesprek hebt met een bank of je accountant en je je gegevens paraat moet hebben. Je kunt dan realtime inzicht geven.

Flexibel boekhouden

Andere voordelen: je bent flexibel dus als je even iets vergeten bent om in te boeken, dan kun je dat waar dan ook meteen even doen. Zolang je een internetaansluiting hebt, kun je je administratie bijwerken. Dat kan behoorlijk tijdsbesparend werken. Heb je meerdere mensen in je bedrijf die de administratie doen, dan kun je verschillende mensen laten inloggen.
Ook is het mogelijk een koppeling te maken tussen je online boekhoudprogramma en je internetbankieren, je in- of uitgaande facturen, je kassasysteem, je reserveringen of je personeelsadministratie. Dat betekent dat je veel efficiƫnter bezig bent omdat de gegevens al beschikbaar zijn (je hoeft ze niet over te nemen) en er is geen ruimte voor fouten.

Online is veilig

Geruststellend is ook dat je gegevens veilig worden bewaard omdat er wordt gewerkt met grote servers. Updaten gebeurt automatisch, zodat je altijd met een actueel programma werkt. Je hoeft dus ook nooit een nieuw programma te kopen.

Milieuvriendelijk

Online boekhouden betekent ook dat je papierloos kunt werken. Al je gegevens zijn digitaal beschikbaar dus dat kost je ook geen kast- of archiefruimte.

Combineer het met een goed advies

Bij administratiekantoor Blokland & Duin kun je ook online boekhouden want dit administratiekantoor biedt dat aan. Naast al het gebruiksgemak van een boekhoud app heb je dan ook een adviseur in de buurt die met je meekijkt, zodat je zeker weet dat je geen fouten maakt en geen kansen onbenut laat. Het beste uit twee werelden.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl