Administratie

De meerwaarde van een financiële administratie

Je zou het een nadeel van het ondernemerschap kunnen noemen: de verplichting om je financiële administratie bij te houden. En omdat het verplicht is, kun je er maar beter voor zorgen dat het goed gebeurt. En dat je voor een partij kiest die in staat is om je op basis van de cijfers goed te adviseren.
 

De boekhouder pur sang

Nou zijn er genoeg partijen aan wie je de cijfers met een gerust hart kunt overlaten: boekhouders, administratiekantoren, accountantskantoren etc. Allemaal partijen die van boekhouden hun vak hebben gemaakt. Deze bedrijven hebben voor hun klanten een extra meerwaarde als ze er in slagen om adviezen te geven op basis van al die cijfers. Maar dat is niet elk administratiekantoor gegeven. Want je moet het kunnen en willen.
 

Blokland & Duin: advies als meerwaarde

Blokland & Duin is een administratiekantoor die daar zijn dienstverlening op heeft gebaseerd. Naast het indienen van de aangiftes en het verzorgen van de administratie is dit kantoor ook een sparringpartner voor zijn klanten. Cijfers worden geïnterpreteerd en samen met de ondernemer worden de lange termijndoelstellingen doorgenomen. Ook wordt er gekeken naar wat beter kan. Het kan dan gaan over fiscaal nieuws maar ook over investeringen bij uitbreiding of marketing. Kortom, over alle zaken waar je als ondernemer mee rond kunt lopen en waarbij een second opinion of de kennis van een ervaringsdeskundige meer dan welkom is.
 

Je staat er niet alleen voor

Het is erg prettig om te weten dat je er niet alleen voor staat. En dat er bedrijven zijn die het echt leuk vinden om je te adviseren en je ook echt willen en kunnen helpen. Als je dan voor een geschikte partij kiest, wordt meteen ook je administratie gedaan.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl