Boekhouder

De boekhouding in Berg en Dal kan je veel tijd kosten

De boekhouding in Berg en Dal kan je veel tijd en capaciteit kosten. Kostbare tijd die je ook aan de kerntaken van je onderneming had kunnen besteden. De boekhouding graag uit handen geven, zodat je jezelf kunt richten op de kerntaken van jouw onderneming? We helpen je graag met de boekhouding in Berg en Dal. We kunnen ons richten op een aantal specifieke taken of die desgewenst volledig voor je uit handen nemen. Op die manier verzorgen we de fiscale- en administratieve zaken waar je zelf geen omkijken naar wenst te hebben.
 

Btw-aangifte en salarisadministratie

Binnen de boekhouding in Berg en Dal kunnen we ons richten op een aantal verschillende taken. Dat betekent dat we bijvoorbeeld de btw-aangifte kunnen verzorgen. We verzamelen de bonnetjes en houden aan de andere kant de inkomsten en ontvangen btw voor je bij. We doen netjes per kwartaal of per maand aangifte, afhankelijk van wat je met de belastingdienst hebt afgesproken.

Groeit de salarisadministratie je boven het hoofd, bijvoorbeeld omdat de onderneming groeit en je jezelf graag volledig op de kerntaken wenst te richten? We kunnen die binnen de boekhouding in Berg en Dal voor je overnemen. Dat betekent dat we hier direct mee aan de slag gaan, zodat je er in het vervolg geen omkijken meer naar hebt.
 

De boekhouding in Berg en Dal laten verzorgen

De boekhouding in Berg en Dal volledig laten verzorgen? Blokland & Duin werkt met ervaren fiscaal en financieel specialisten. We weten enerzijds goed wat er mogelijk is en wat de fiscale regels zijn, terwijl we als eigen ondernemers aan de andere kant goed weten wat je als ondernemer van de boekhouding wenst. Op die manier nemen we de boekhouding in Berg en Dal voor je uit handen, waarmee we ervoor zorgen dat je erop kunt vertrouwen dat alles in orde komt.
 

Meer weten of direct de boekhouding uit handen geven?

Neem contact op met ons kantoor en vraag direct naar de mogelijkheden.