Boekhouding

Boekhouding: altijd een actueel overzicht voor zzp'ers

Wie in loondienst werkt, weet precies wat er maandelijks op zijn rekening wordt bijgeschreven. Voor de (beginnende) ondernemer werkt dat heel anders en is het een stuk lastiger om daar een beeld van te krijgen. Alle ontvangsten zijn bruto en de meeste ondernemers hebben geen idee wat er netto overblijft om van te leven. Daarom is het verstandig een partij in de arm te nemen die dat voor je in beeld brengt en het overzicht behoudt. En die als het even kan ook nog kennis heeft over andere aspecten van het ondernemerschap.
 

Administratiekantoor met meerwaarde

Dat kan natuurlijk je administratiekantoor zijn, want die weten precies hoe dat zit met die cijfers. Daarnaast is Blokland & Duin een partij die niet alleen de administratie voor je regelt, maar je ook adviseert in je ondernemerschap. Wij maken de cijfers voor je in orde, maar denken ook mee over alles wat je als ondernemer in de praktijk kunt tegenkomen. Over hoe je je boekhouding organiseert bijvoorbeeld, zodanig dat je altijd een actueel overzicht hebt. Maar we weten je ook van alles te vertellen over bedrijfskosten, investeringen, fiscale zaken en nog veel meer. Tot zaken als acquisitie en communicatie aan toe. We kijken over je schouder mee, en zullen niet schromen je te adviseren als daar aanleiding toe is.
 

Profiteer van onze ervaring

Bij Blokland & Duin kijken we verder dan de cijfers waardoor je je op je onderneming kunt focussen. Naast het feit dat we je veel uit handen nemen, behouden we het hele jaar door overzicht en dat is een geruststellend idee. Bij ons kun je profijt trekken uit de jarenlange ervaring die wij met onze klanten hebben opgedaan. We adviseren je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl