Boekhouden

Boekhouden in de cloud: veiliger kan niet

Boekhouden in de cloud. De Nederlandse vertaling is nou niet meteen geruststellend te noemen. Alsof je boekhouding vol gevoelige informatie ergens in de lucht hangt. In werkelijkheid is een boekhouding nergens veiliger. De versleutelde data worden op verschillende servers over de hele wereld opgeslagen en volgens de kenners is werken in de cloud veiliger dan wanneer je gegevens op je computer thuis of bij je boekhouder hebt staan.
 

Aanbieders nemen geen risico's

Aanbieders van boekhoudsoftware nemen ten opzichte van hun klanten natuurlijk geen enkel risico. Ze zorgen er altijd voor dat er automatische backups gemaakt worden en regelen de beveiliging optimaal. Boekhoudgegevens kwijtraken door een computercrash, diefstal of brand is daardoor zo goed als onmogelijk.
 

Samenwerken met je administratiekantoor 

Bij administratiekantoor Blokland & Duin kun je kiezen voor online boekhouden en regel je dus veel zelf. Maar je hebt altijd de achtervang van de deskundige die met je meekijkt. Het boekhoudprogramma is daar uitermate geschikt voor. Op ieder moment (ook al zit je op de Canarische Eilanden) kun je advies vragen aan een van de adviseurs van Blokland & Duin. Zo heb je het beste uit twee werelden: het gemak van online boekhouden en het deskundig advies van de professional.
 

Blokland & Duin online

Bij Blokland & Duin koop je geen softwareprogramma, maar neem je een abonnement. Het programma wordt steeds geactualiseerd in het geval van nieuwe wetgeving en is goed beschermd tegen hackers en virussen. Ook neemt je programma geen ruimte in op je computer. Alle software staat online en het enige wat je hoeft te doen, is inloggen.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl