Boekhouden

Boekhoud app voor zzp'ers: veel voordelen

Of je nu thuis bent, bij een klant of op vakantie: Met een boekhoud app heb je je boekhouding altijd bij de hand. Op het eerste gezicht het ei van Columbus. Terwijl al je gegevens veilig in de cloud staan, maak jij van elk bonnetje of factuur een foto die je met je smartphone of tablet direct upload in je boekhouding. Zo kun je zelfs in de kroeg je administratie op orde brengen.
 

Verschillende soorten apps voor zzp'ers

Er zijn diverse applicaties ontwikkeld waardoor het leven van de gemiddelde zzp'er sterk veraangenaamd wordt. Zo is er een applicatie waarmee je eenvoudig je uren bij kunt houden, een app voor je kilometer -en rit-registratie en een app voor het online versturen van facturen en offertes Sommige apps hebben een combinatie van functionaliteiten. Dan kun je bijvoorbeeld een bonnetje scannen, waardoor hij meteen wordt verwerkt in je administratie. Maar heb je ook inzicht in je inkoop- en verkoopfacturen, je openstaande facturen en je resultaten. Ook het banksaldo en het verloop van je zakelijke rekening kun je ieder moment bekijken.
 

Blokland & Duin: begeleiding voor zzp'ers

Een boekhoud app is een prachtig hulpmiddel voor elke zzp'er. Jammer alleen dat hij de cijfers niet kan interpreteren zodat er een helder advies uit komt rollen. Dat kan een goed administratiekantoor aks Blokland & Duin wel. Daar lopen betrokken adviseurs waar je mee kunt sparren, toekomstplannen mee kunt delen, en waar je een persoonlijke band mee opbouwt. Zij nemen de tijd voor de begeleiding van zzp'ers. Om je een persoonlijk advies te geven waar je echt wat aan hebt. Je hoeft ze alleen maar te bellen.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl