Boekhouden

Blokland & Duin: ook voor particulieren

Je hoeft geen ondernemer te zijn om een boekhouder in te schakelen. Veel mensen denken dat boekhouders en administratiekantoren alleen door ondernemers geraadpleegd kunnen worden, maar dat is niet zo. Zo staan de deuren van administratiekantoor Blokland & Duin ook wijd open voor de particulier die zijn administratie goed geregeld wil hebben.

Ook particulieren willen een foutloze administratie

De meeste administratiekantoren zijn er niet alleen voor zakelijke administraties maar werken ook als boekhouder particulier. Er zijn immers genoeg mensen die geen ondernemer zijn maar die graag willen weten hoe het met hun administratie is gesteld. Wie weet, zijn er in de afgelopen jaren fouten gemaakt die de deskundige er alsnog uithaalt. Wie weet, krijg je nog geld terug. Ook als je in loondienst bent of inmiddels met pensioen, kan het daarom verstandig zijn de administratie bij een deskundige neer te leggen.

Administratie particulier op orde

Dan weet je tenminste zeker dat je administratie op orde is en hoef je er zelf geen tijd meer in te steken. Dat is een geruststellende gedachte. Daarbij is een aangifte voor een administratiekantoor als Blokland & Duin een peuleschil. Dat gaat allemaal veel sneller en eenvoudiger als je gebruik maakt van de kennis van een professionele boekhouder. Straks houd je nog tijd over om andere dingen te doen.

De particuliere boekhouding: complexer dan je denkt

Een wijdverbreid misverstand is dat een boekhouding voor de particulier altijd eenvoudig is en die van een bedrijf complex. Dat hoeft niet zo te zijn. De boekhouding van de particulier kan erg ingewikkeld zijn om in te richten en bij te houden. Er komt ook meer bij kijken dan je zou denken: van loonstrookjes tot de huishoudpot en van rekeningen tot toeslagen die je ontvangt via de kinderen. Het komt allemaal naar voren in de particuliere boekhouding die we in principe allemaal hebben.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl