Administratie

Blokland en Duin: hét administratiekantoor voor je mkb administratie

De meeste startende ondernemers worden niet echt blij van de gedachte dat ze een eigen administratie moeten gaan voeren. Toch komt dat onvermijdelijke onderdeel van het ondernemerschap al vrij snel om de hoek kijken. Het begint al met de vraag of je de financiële administratie zelf gaat doen of liever uitbesteedt aan een administratiekantoor in Nijmegen.

Een en ander hangt natuurlijk af van je eigen skills. Maar zelfs als je aardig kunt boekhouden, is het slim om het over te laten aan mensen die hier dagelijks mee bezig zijn. Fiscale wetten veranderen voortdurend en daarmee ook de regelgeving. Fouten zijn zo gemaakt en voor je het weet, betaal je teveel belasting. Geen fijne gedachte.
 

Financiële administratie uitbesteden

De vraag is dan aan welk administratiekantoor je de financiële administratie gaat uitbesteden. Wij raden je aan een administratiekantoor te kiezen dat meerwaarde biedt, zoals Blokland & Duin. Een administratiekantoor dat niet alleen de cijfers over het afgelopen boekjaar voor je op een rijtje zet, maar diezelfde cijfers ook gebruikt voor het geven van toekomstgerichte bedrijfsadviezen. Bij Blokland & Duin weten ze als geen ander dat de cijfers een voorspellende waarde hebben en de basis vormen voor de toekomstige bedrijfsvoering.
 

Blokland & Duin heeft interesse in jouw bedrijf

Blokland & Duin is een administratiekantoor waar mensen werken die echt geïnteresseerd zijn in jouw bedrijf en daar graag met je over van gedachten wisselen. Ze zijn geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer, je doelstellingen en wanneer je die gerealiseerd zou willen zien. Voor Blokland & Duin is dat de enige manier om als administratiekantoor meerwaarde te bieden. Want als het alleen om de cijfertjes zou gaan, dan zou je ook een online boekhoudpakket kunnen aanschaffen, of nog makkelijker: een boekhoud app.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl