Bedrijfsovername

Bedrijfsovername in Leuth

Te maken met een bedrijfsovername in Leuth en op zoek naar een ervaren specialist of heb je zelf plannen om verder te groeien? We hebben ervaring met de overname van tal van bedrijven, waarbij we zowel adviseren als begeleiden.

Blokland & Duin kan je tijdens een bedrijfsovername in Leuth op een aantal verschillende manieren van dienst zijn. Wil je bijvoorbeeld een waardebepaling laten uitvoeren of een boekenonderzoek laten doen? We kunnen tevens de gesprekken met de verkopende partij verzorgen, zodat je kunt rekenen op een ervaren professional.

Financiële en fiscale ondersteuning

We verzorgen binnen een bedrijfsovername in Leuth altijd zowel de financiële als de fiscale aspecten, waarmee we onze expertise en kennis op een waardevolle manier kunnen inzetten. Tevens hebben we veel ervaring uit de praktijk, waardoor we goed weten wat er speelt voor zowel de kopende als de verkopende partij. Het betekent in de praktijk dat we ons goed kunnen inleven in onze klanten, waardoor de bedrijfsovername in Leuth een stuk soepeler zal verlopen. Het is wat dat betreft de moeite waard om ervaren professionals in te schakelen, die goed weten wat er nodig is om het onderste uit de kan te kunnen halen.

Bedrijf overnemen in Leuth

Wil je een bedrijf overnemen in Leuth en weet je niet goed waar te beginnen of kun je wel wat ondersteuning door professionals met praktijkervaring gebruiken? Wij staan voor je klaar tijdens een bedrijfsovername in Leuth. Het betekent in de praktijk dat we goed kunnen aangeven waar je mee te maken zal krijgen en wat je de komende tijd kunt verwachten. Tevens zijn we op de hoogte van wat er gaande is bij de verkopende partij, om daar vervolgens optimaal op te kunnen inspelen. Dit komt de kansen op een geslaagde overname sterk ten goede.

Meer weten over onze ondersteuning bij een bedrijfsovername in Leuth? Neem contact met ons op, dan vertellen we je daar graag meer over.