Fiscaal

Als ondernemer wil je je niet bezighouden met fiscale regels en wetten

Als ondernemer wil je ondernemen en je liever niet bezighouden met veranderende fiscale regels en wetten. Dat hoeft ook niet, want bij administratiekantoor Blokland & Duin zijn ze daarin gespecialiseerd. Als geen ander zijn ze in staat fiscale kansen voor je te benutten en fiscale risico's te beperken. Zij zijn namelijk op de hoogte van van actuele ontwikkelingen in de belastingwetgeving en -rechtspraak. Zo kun je als ondernemer doen waar je goed in bent: ondernemen. Dat is een hele zorg minder.

Gesprekspartner

Uiteindelijk heeft kwaliteit alles te maken met de passie waarmee je iets doet. En hoewel ze bij administratiekantoor Blokland & Duin graag de financiƫle administratie voor je regelen, kijken ze graag over je schouder mee om je waar nodig te adviseren over alles rondom het ondernemerschap. Een belangrijk onderwerp binnen die advisering zijn fiscale vraagstukken. Want ook daar kom je als ondernemer voor te staan. Ze adviseren over hoe je de fiscale positie van je onderneming zo optimaal mogelijk kunt krijgen. Voor elk fiscaal probleem zoeken ze een oplossing. Ze komen op voor jouw belangen als ondernemer en als het moet treden ze op als gesprekspartner voor de Belastingdienst.

Fiscaal gezond bedrijf

De bouw van een fiscaal gezond bedrijf begint al op het moment dat je je als ondernemer hebt ingeschreven. Ook startende ondernemers doen er daarom goed aan direct hulp in te roepen van een betrouwbare partij met kennis van zaken. Dat scheelt een hoop gedoe later. Fiscale regelgeving is geen sinecure voor de gemiddelde onderneming. De belastingwetgeving verandert continu en dat maakt dat fiscale vraagstukken voor de gemiddelde onderneming al snel te complex zijn. Daar kun je maar beter zo vroeg mogelijk mee beginnen. Bij Blokland & Duin adviseren ze je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl