ZZP

Advies voor de zzp'er

Wanneer je als zzp'er voor jezelf begint, komt er heel wat op je af. Waarschijnlijk ben je goed in je vak maar moet je ook nog leren om ondernemer te worden. Dat is een proces dat je door de jaren heen leert en waarin je fouten zult maken. Om dat zoveel mogelijk te voorkomen, is het slim om met een partij in zee te gaan die met je meekijkt en met je meedenkt.

Niet alleen de boekhouding

Zo is de administratie is voor veel (startende) ondernemers geen sinecure. Er komt heel wat bij kijken en bovendien is de kans dat je fouten maakt of (fiscale) mogelijkheden onbenut laat aanzienlijk. Nu zijn er administratiekantoren die niet alleen de cijfers voor je verzorgen en de bijkomende aangiftes, maar die je ook nog helpen bij het ondernemerschap. Zo'n administratiekantoor is Blokland & Duin uit Nijmegen. Wanneer je voor dit kantoor kiest, ben je verzekerd van een kantoor dat oprecht geïnteresseerd is in jouw succes. Waarom ze dat doen? Nou ja, naast de cijfers en de aangiftes vinden ze het gewoon heel erg leuk om ondernemers te adviseren. Dat doen ze al jaren zo en je zou kunnen zeggen dat het onderdeel uitmaakt van hun DNA.

Breed advies

De vraag is natuurlijk op welke terreinen ze je kunnen adviseren. Door de jaren heen hebben ze kennis opgedaan in tal van aspecten van het ondernemerschap. Hoe zit het met mijn autokosten? Wanneer is het de tijd om personeel aan te nemen? Hoe kom ik aan klanten? Moet ik nu al investeren of volgend jaar pas? Zo zijn er tal van vragen waar zij, gewapend met jouw cijfers en heel wat ervaring, antwoord op weten. Een administratiekantoor met een brede dienstverlening. Ze adviseren je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl