Boekhouding

App jij al een boekhoud app

Je bent ondernemer en je maakt nog steeds facturen in Excel en Word. Niet handig, want dat is tijdrovend en kan veel sneller met een boekhoud app. Daarmee heb je je boekhouding eigenlijk altijd op zak. Zakelijke aankoop gedaan? Maak een foto van het bonnetje of de factuur en upload deze met je smartphone of tablet meteen in je boekhouding.
 

Gebruik een app voor je boekhouding

Zo hoef je zelf die aankoop niet meer in de boekhouding te verwerken, maar wordt het door het systeem voor je gedaan. Dat bespaart veel tijd en moeite. Maar een boekhoud app heeft nog meer voordelen. Zo heb je zeven dagen per week, 24 uur per dag inzage in de administratie van je bedrijf, waar je ook bent. En altijd direct inzicht in de facturen die nog niet zijn betaald. Over de veiligheid hoef je je niet druk te maken omdat al je gegevens in de cloud staan.
 

Wat een app niet kan

Als het alleen om de cijfers gaat, kom je met een app een heel eind. Maar een app kan niet adviseren. Hoe handig het ding ook is: je mist toch de begeleiding en de adviezen van een administratiekantoor als Blokland & Duin. Een kantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren van ondernemers en ze helpt om succesvol te worden of te blijven met hun bedrijf.
 

Waardevol advies 

Dat doen ze door heel het jaar door betrokken te zijn bij jouw verrichtingen als ondernemer. Actuele kennis over financiële en fiscale zaken combineren ze met jarenlange ervaring in het begeleiden van ondernemers. En wat misschien nog wel het belangrijkste is: Ze vinden dat ook nog eens het leukste om te doen. Blokland & Duin: kom langs en maak een afspraak, want dat eerste gesprek kost je niks. Een app? Jazeker. Maar graag met Blokland & Duin op de achtergrond.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl