VvE

Zorgvuldige jaarrekening is de basis voor elke VvE

Een zorgvuldige boekhouding vormt de basis voor elke VvE. Het gaat immers om gemeenschappelijke gelden en de verantwoording daarvan. Het is dus belangrijk dat de cijfers tot op de eurocent nauwkeurig kloppen. Maar er komt meer kijken bij een goed lopende VvE. Het gaat ook over beslissingen die nu en in de toekomst worden genomen. Beslissingen die gevolgen hebben en die te verantwoorden moeten zijn.

De VvE in praktijk

In de praktijk blijken er bij heel wat VvE's problemen te zijn. Er is vaak onduidelijkheid over de rechten en plichten van de bewoners en over de uitvoering van het VvE-beheer. Bewoners verwijten de VvE-beheerder laksheid bij de afhandeling van klachten, het voortrekken van bevriende leveranciers en er is veel onduidelijkheid als het gaat om het beheer van de bankrekeningen en de financiële verslaglegging. En dat is precies waar de schoen wringt. Voor jouw VvE kun je daarom niet zonder een onafhankelijke financieel expert.

Dit kunnen we voor je betekenen

Denk allereerst aan de secretariële werkzaamheden, zoals de voorbereiding en notulering van de ledenvergadering. Maar evenzogoed vragen we offertes aan voor onderhoud aan het appartementencomplex of voeren het beheer over de door de Vve afgesloten verzekeringspolissen. Ook aangelegenheden die vallen onder het zogenaamde klein onderhoud nemen we uit handen. En natuurlijk de administratie die bij ons in vertrouwde handen is. Een geruststellend idee.

Daarom: Blokland & Duin

Blokland & Duin heeft veel ervaring als VvE-beheerder. De financiële achtergrond van het bedrijf blijkt zeer geschikt voor de begeleiding van een VvE. Niet voor niets scoort het bedrijf zeer hoog als het gaat om klanttevredenheid. Kennis van zaken gaat over de verschillende disciplines heen en gaat gepaard met heel veel ervaring en interesse in de klant. We adviseren je graag.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl