X

Onze werkzaamheden

Wij zijn er voor ieder type ondernemer. Door de kennis en verschillende expertises kunnen we iedere ondernemer verder helpen.
Benieuwd naar hoe wij onze klanten ondersteunen? Neem een kijkje in de inspirerende wereld van Blokland & Duin BV.

Advies

Blokland & Duin BV staat u zoveel mogelijk bij in het ondernemerschap. Elke situatie is anders en vraagt om maatwerk. Financieel advies betekent regelmatig samen met u uw cijfers doornemen. Wij geven u graag onafhankelijk advies waarmee u uw bedrijfsvoering efficiënter kunt inrichten.

Financiƫle administratie

Een goede financiële administratie is een belangrijke informatiebron voor iedere onderneming. Aan de hand van deze informatie is de ontwikkeling op korte en langere termijn van de onderneming namelijk goed in kaart te brengen. Alleen dan kunt u goed onderbouwde zakelijke beslissingen nemen. Als u er prijs op stelt de administratie zelf te voeren, dan kunt u online boekhouden waarbij wij ook toegang tot uw administratie hebben.
 

Salarisadministratie

Als u personeel in dienst heeft, moet er naast het maken van de salarisstrook worden berekend wat er maandelijks aan heffingen moet worden afgedragen aan de Belastingdienst. Ook kan het zijn dat er premie moet worden afgedragen aan een pensioenfonds of verzekeraar. Al deze werkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Van het opmaken van een arbeidsovereenkomst tot en met het begeleiden van een controle door de Belastingdienst.

Fiscale dienstverlening

De Belastingdienst maakt het u niet altijd even makkelijk met de aangiftes van bijvoorbeeld BTW, inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting. Wij nemen deze taken van u over en onderhouden het contact met de Belastingdienst. Dat bespaart u lange wachttijden aan de telefoon, tijd die u waarschijnlijk liever aan uw bedrijf besteedt. Wij bespreken uw situatie en komen met oplossingen die voordelig voor u zijn, zodat u niet meer belasting hoeft te betalen dan strikt noodzakelijk. Voor de particuliere klant verzorgen wij de aangifte inkomstenbelasting.

VVE Administrateur

De werkzaamheden die Blokland & Duin BV verzorgen voor de verenigingen van eigenaren zijn eigenlijk een speciale tak van sport. De VVE kan bij ons de financiële zaken van de vereniging onderbrengen, waaronder verwerking van de administratie, opstellen van de jaarrekening, opstellen van de jaarbegroting, berekening van de verschuldigde omslagkosten, en beheer van de bankrekening inclusief de verzorging van de automatische incasso’s van de omslagkosten.

Deze werkzaamheden zijn uit te breiden met de functie van bestuurder van de VVE. Hierbij worden bijvoorbeeld ook secretariële werkzaamheden uitgevoerd waaronder voorbereiding en notulering van de ledenvergadering, offertes voor onderhoud aan het appartementencomplex worden opgevraagd, beheer van de door de VVE gekozen verzekeringspolissen, het in behandeling nemen van alle aangelegenheden m.b.t. klein onderhoud en het uitbesteden van dit betreffende onderhoud, etc.