X

Blokland & Duin: Wat doen wij?

Blokland & Duin BV is ontstaan vanuit de samenwerking tussen Dirk Blokland en Joost Duin. We streven er te allen tijde naar werk van hoog niveau te leveren, dat is waar wij van genieten. Kwaliteit. We geloven dat je moet genieten van wat je zelf hebt. Dat moet ook de insteek zijn van het ondernemen.

Samen met de klant groeien naar een hoger level, dat is waar wij, met enorm veel passie voor het vak naar streven. Dit doen we door de klant te ontzorgen zodat doelstellingen behaald kunnen worden. Groei betekent streven naar meer en beter, maar dit mag niet ten koste gaan van het eigen geluk.

Blokland & Duin heeft een sterk ondernemershart. Een zorgzaam en warm hart met passie voor het ondernemersvak. Ondernemen is een spel waarin je zelf het geluk bepaalt. Het is het mooiste spel van de wereld, waar we met hart en ziel voor leven.
Onze Missie

Onze Missie

We optimaliseren de bedrijfsadvisering naar onze klanten toe, waardoor onze klanten optimaal kunnen genieten van datgene wat ze het liefste doen en het meest van genieten, namelijk ondernemen.

Onze Visie

We zijn uiterst betrokken bij iedere klant. We doen er alles aan de klant zo optimaal mogelijk te ontzorgen, daarnaast staan we altijd voor je klaar. Wij vinden dat je als ondernemer je eigen vrijheid kan kopen, de grens hierbij bepaal je zelf.
Onze Visie

Referenties

Blokland & Duin BV, voor mij de perfecte om mee te sparren en te spiegelen. Ze helpen mij om te ondernemen en betuttelen niet. De medewerkers zijn erg prettig in omgang en hebben diezelfde fijne professionaliteit . Blokland & Duin BV is mijn partij!
Gert-Jan Weijers, Van Lunen Adviesgroep

Ik wil graag doen waar ik goed in ben. En ondersteund worden door specialisten op hun vakgebied. Dan is Blokland & Duin BV de juiste keuze.
Frank van Zomeren, Van Zomeren Beheer B.V.

Vriendelijk, behulpzaam en doortastend. Alles wat een beginnend ondernemer nodig heeft!
Julia Jorritsma, Psychosociaal Therapeuten Praktijk Julia Jorritsma

In het prachtige pand van Blokland & Duin BV zitten fijne mensen met verstand van zaken van administratie en boekhouding. Minstens zo handig is dat ze een flinke dosis inlevingsvermogen hebben en een flinke dosis humor. Zeer nodig voor ons als bedrijf dat haar core-business vooral niet bij administratie heeft liggen. Zaken worden adequaat en snel geregeld en als er eens een extra uitdaging ontstaat staan ze ook klaar om deze te tackelen.
André Sonneville en Elles Jonker, Faits Divers Marketing & Media
Er komt veel op je af als je een nieuwe onderneming begint. Blokland & Duin BV ontzorgt, adviseert en inspireert mij als onderneming maar ook als persoon. Hierdoor kan ik vanaf het begin af aan doen waar ik goed in ben en me volledig richten op de makelaardij.
Erwin Thoonen, Erwin Thoonen makelaardij

Strategen in cijfers en daarmee de ideale business partner.
Joris Borgers en Marcel de Wilde, AR Expertise & Onderzoek

Met Blokland & Duin BV hebben wij niet alleen een prima kantoor gevonden voor de boekhouding, maar vooral een actief betrokken zakelijke adviseur.
Ramon Eikholt, NOVIOsign

Het geeft een goed gevoel dat het team van Blokland & Duin BV met zoveel persoonlijke aandacht het administratieve deel van onze onderneming, in de ruimste zin van het woord, weet te verzorgen, ondersteunen en te begeleiden. Deze mensen begrijpen wat optimale service, vakwerk en ontzorgen is.
Fons van den Donk, Gedo Beheer B.V.

Ons Team

Een inspirerend en hecht team is belangrijk om betrokken, geïnteresseerd en zorgzaam te zijn voor onze klanten. Ontmoet hier ons team dat graag jouw zorgen uit handen neemt.

Joost Duin

Dirk Blokland

Ingrid Vermeulen

Martina de Jong

Kim Scholten

Jac Nas

Sharief Baboe

Geert Verploegen

Dennis Groeneboer