VvE Administratie

De VvE administratie: uitbesteden is zo gek nog niet

Een VvE administratie moet zorgvuldig gebeuren omdat een VvE te maken heeft met gemeenschappelijke gelden en de verantwoording daarvan. Extra reden om de VvE administratie uit te besteden aan een professioneel administratiekantoor. De realiteit is echter dat veel VvE's uit hoofde van kostenbesparing de administratie zelf doen. Maar lang niet iedere VvE heeft de leden in huis met voldoende kennis en tijd om deze werkzaamheden naar behoren uit te voeren.
 

VvE administratie: complex en tijdrovend

In praktijk blijkt vaak dat er meer bij een VvE administratie komt kijken dan je in eerste instantie zou verwachten. Er gaat meer tijd in zitten dan je had beoogd omdat een VvE administratie behoorlijk complex kan zijn. Niet zelden kom je kwesties tegen waarvoor je specialistische kennis nodig hebt. Niet zo vreemd want onder het financiële beheer van een VvE valt een groot aantal werkzaamheden. Denk aan het voeren van een debiteuren en crediteuren administratie, het maken van de begroting, het opstellen van de jaarrekening en nog veel meer geldgerelateerde zaken.
 

Blokland & Duin regelt alles

Het voordeel van een administratiekantoor zoals Blokland & Duin is om te beginnen dat je het hele probleem in één keer hebt opgelost, want zij regelen alles. Voor hun is deze materie dagelijkse kost en ze beschikken over alle actuele kennis en ervaring die nodig is. Daarbij werken ze ook nog eens zeer efficiënt en communiceren ze goed, zodat je altijd op de hoogte bent van alles wat er speelt.

Zelf de VvE administratie doen, houdt risico's in: goedkoop blijkt maar al te vaak duurkoop te zijn en uitbesteden een goed idee.

Neem voor meer informatie contact op met Blokland & Duin: 024 - 379 22 66 of info@bloklandduin.nl