X
Schakel een ervaren boekhoudkantoor in Gorinchem in


Schakel een ervaren boekhoudkantoor in Gorinchem in

Schakel een ervaren boekhoudkantoor in Gorinchem in, zodat je de complete boekhouding kunt laten verzorgen door professionals. Dat betekent dat je geen omkijken meer hebt naar de loonadministratie en fiscale zaken, terwijl we er daarnaast voor kunnen zorgen dat je het maximale potentieel uit de fiscale en financiƫle mogelijkheden van de onderneming kunt halen.

We werken als boekhoudkantoor in Gorinchem voor verschillende bedrijven binnen diverse branches, waardoor we daar binnen veel ervaring hebben opgedaan. Bovendien gaan we graag op basis van een full service overeenkomst voor jou aan de slag, zodat we alle belangrijke taken voor je uit handen kunnen nemen.

Diverse specialisaties

We hebben als boekhoudkantoor in Gorinchem verschillende specialisaties, waardoor we vanuit de praktijk goed weten wat er binnen jouw onderneming en de bredere branche speelt. We zorgen er bijvoorbeeld voor ondernemingen binnen de horeca en detailhandel voor dat we de boekhouding doen, net als op het gebied van kinderopvang en de bouw. We werken voor opticiens en voor de sport- en recreatieve sector, waardoor we goed weten waar je als onderneming dagelijks mee te maken heeft. Het maakt Blokland & Duin BV het ideale boekhoudkantoor in Gorinchem, dat goed weet wat er speelt en waar je naar op zoek bent.

Full service boekhoudkantoor

Zoek je een full service boekhoud kantoor in Gorinchem dat de administratie en boekhouding van A tot Z kan verzorgen? We pakken het voor je op en zorgen ervoor dat je er vervolgens geen omkijken meer naar zal hebben. Dit betekent in de praktijk dat je ons aan kunt geven wat de specifieke wensen zijn, zodat wij er vervolgens mee aan de slag kunnen. Bovendien kunnen we je als boekhoudkantoor in Gorinchem pro-actief adviseren over fiscale en financiƫle mogelijkheden, zodat u die in ieder geval niet over het hoofd zal zien.

Meer weten of direct een afspraak maken bij ons boekhoud kantoor in Gorinchem? Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden.

Vraag ons de mogelijkheden


Deel deze pagina