X
Bedrijfsovername in Gouda


Bedrijfsovername in Gouda

Te maken met een bedrijfsovername in Gouda en op zoek naar een ervaren specialist of heeft u zelf plannen om verder te groeien? We hebben ervaring met de overname van tal van bedrijven, waarbij we zowel adviseren als begeleiden.

Blokland & Duin BV kan u tijdens een bedrijfsovername in Gouda op een aantal verschillende manieren van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld een waardebepaling laten uitvoeren of een boekenonderzoek laten doen? We kunnen tevens de gesprekken met de verkopende partij verzorgen, zodat u kunt rekenen op een ervaren professional.

Financiƫle en fiscale ondersteuning

We verzorgen binnen een bedrijfsovername in Gouda altijd zowel de financiƫle als de fiscale aspecten, waarmee we onze expertise en kennis op een waardevolle manier kunnen inzetten. Tevens hebben we veel ervaring uit de praktijk, waardoor we goed weten wat er speelt voor zowel de kopende als de verkopende partij. Het betekent in de praktijk dat we ons goed kunnen inleven in onze klanten, waardoor de bedrijfsovername in Gouda een stuk soepeler zal verlopen. Het is wat dat betreft de moeite waard om ervaren professionals in te schakelen, die goed weten wat er nodig is om het onderste uit de kan te kunnen halen.

Bedrijf overnemen in Gouda

Wilt u een bedrijf overnemen in Gouda en weet u niet goed waar te beginnen of kunt u wel wat ondersteuning door professionals met praktijkervaring gebruiken? Wij staan voor u klaar tijdens een bedrijfsovername in Gouda. Het betekent in de praktijk dat we goed kunnen aangeven waar u mee te maken zal krijgen en wat u de komende tijd kunt verwachten. Tevens zijn we op de hoogte van wat er gaande is bij de verkopende partij, om daar vervolgens optimaal op te kunnen inspelen. Dit komt de kansen op een geslaagde overname sterk ten goede.

Meer weten over onze ondersteuning bij een bedrijfsovername in Gouda? Neem contact met ons op, dan vertellen we u daar graag meer over.

Vraag ons de mogelijkheden


Deel deze pagina