X
Administratie in Tilburg uit handen geven aan ervaren specialisten


Administratie in Tilburg uit handen geven aan ervaren specialisten

Blokland & Duin BV verzorgt de winst- en verliesrekening, de balans en bijvoorbeeld de verschillende journaalposten. Een goede administratie maakt duidelijk hoe u ervoor staat met uw onderneming en zorgt er tevens voor dat u voldoet aan de richtlijnen van de belastingdienst.

We verzorgen de administratie in Tilburg, zodat u er geen omkijken naar hebt. Uiteraard is er persoonlijk advies mogelijk, bijvoorbeeld op basis van specifieke kwesties of een bijzondere fiscale situatie.

Administratie voor ondernemers

We verzorgen de administratie in Tilburg voor ondernemers, zowel ZZP-ers als MKB-ondernemingen. Dat betekent in de praktijk dat we de complete boekhouding uit handen kunnen nemen. Wilt u de belastingaangifte uit handen te geven of wilt u liever geen omkijken hebben naar de btw-aangifte? Ook dat zijn zaken waarmee Blokland & Duin BV u uitstekend kan helpen.

We zorgen ervoor dat de administratie in Tilburg voor uw geen probleem vormt, terwijl u daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Dat betekent dat u zich kunt richten op de kerntaken van uw onderneming, terwijl wij de administratie en boekhouding uit handen nemen.

Financieel specialisten in Tilburg

We beschikken over verschillende financieel en fiscaal specialisten, die veel ervaring hebben met de diverse onderdelen van de boekhouding. We kunnen desgewenst de complete administratie in Tilburg uit handen nemen of ons richten op specifieke elementen daarvan.

Meer weten over de oplossingen voor uw administratie in Tilburg?

Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en schetsen we u desgewenst meteen de tarieven.

Neem contact met ons op


Deel deze pagina