Administratie

Administratie in Culemborg uit handen geven aan ervaren specialisten

Blokland & Duin verzorgt de winst- en verliesrekening, de balans en bijvoorbeeld de verschillende journaalposten. Een goede administratie maakt duidelijk hoe je ervoor staat met jouw onderneming. Tevens zorgt het ervoor dat je voldoet aan de richtlijnen van de belastingdienst.

We verzorgen de administratie in Culemborg, zodat je er geen omkijken naar hebt. Uiteraard is er persoonlijk advies mogelijk, bijvoorbeeld op basis van specifieke kwesties of een bijzondere fiscale situatie.

Administratie voor ondernemers

We verzorgen de administratie in Culemborg voor ondernemers, zowel zzp'ers als mkb-ondernemingen. Dat betekent in de praktijk dat we de complete boekhouding uit handen kunnen nemen. Wil je de belastingaangifte uit handen te geven of wil je liever geen omkijken hebben naar de btw-aangifte? Ook dat zijn zaken waarmee Blokland & Duin je uitstekend kan helpen.

We zorgen ervoor dat de administratie in Culemborg voor jou geen probleem vormt, terwijl je daar zelf niet mee aan de slag hoeft. Dat betekent dat je jezelf kan richten op de kerntaken van je onderneming, terwijl wij de administratie en boekhouding uit handen nemen.

Financieel specialisten in Culemborg

We beschikken over verschillende financieel en fiscaal specialisten, die veel ervaring hebben met de diverse onderdelen van de boekhouding. We kunnen desgewenst de complete administratie in Culemborg uit handen nemen of ons richten op specifieke elementen daarvan.

Meer weten over de oplossingen voor jouw administratie in Culemborg?

Neem contact met ons op, dan vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en schetsen we je desgewenst meteen de tarieven.